Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zdravím

(Eva, 21. 8. 2009 22:49)

Já právě s žehlením končím, zdravím nová děvčata a gratuluji už pokročilým, dneska jsem se domluvila se synátory a objednali jsme si lavičku na posilování břišních svalů, dělala jsem zatím zkracovačky rovné i šikmé a cviky s míčem, ale to břicho asi chce své.
Je jen taková levná, ale má nastavitelnou výšku sklonu.

Sýr

(Eva, 21. 8. 2009 22:46)

Já si dělám Pepu na grilu bez oleje ale s Gtilovacím kořením special bez soli, taky jde jen zapáct za dvě minutky v mikrovlnce.

ahoj holky...

(Jaruška, 21. 8. 2009 22:27)

Tak jsem si to tu pročítala a zjistila, že tu napsala Jaruška Řecko, ale jedna jaruška už tady je.Já:-) Vybrala jsem si to, protože se tak žádná nepodepisovala a také jsem z Jarek nejmladší.Aspon z těch, co o nich vím:-)Četla jsem tu o smažáku.Ten už jsem neměla ani nepamatuji! A to miluji roztopený sýr!A když je to ještě hermelín....to je mňamka.Ještě že je v jídelníčcích povolen.Když jsme s partnerem začínali, tak jsme to brali tak, že jsme dostali jídelníčky a jeli podle nich!Ani nás vlastně nenapadlo, že by to mělo bý jinak.Vážili jsme tak přesně, jak jen to šlo!:-) Já chci ted začít od znovu, protože nejsem tam, kde chci být.Představte si, že jediná moje kamarádka mi řekla, že jsem zhubla.Rifle, ketré jsem měla "na tělo" mi dnes plandaj.A nikdo to nevidí:-( Tak nevím, co si o tom mám myslet.Mému partnerovi to říkají všichni.Jo jo, ti chlapi.Hubnou lépe než-li my.
Ted před chvilkou jsem dočistila okurky, stála jsem u toho dvě hodiny, no fuška.A také budu ještě žehliti:) Jestli chcete vážně zhubnout, tak dodržujte jídelníčky a nehledejte úlevy.Odměnou vám budou shozená kila a lehčí pohyb a volnější oblečení!Držím MOC palečky všem novým!!!

jé tak jsem se zasmála

(KRISTÝNA , 21. 8. 2009 22:08)

jé děkuji byla to dřina na druhou- moje cesta já a kolo , ale dneska jsem uvedla vše zase do pořádku
mám dneska depku a zažehnala jsem ji smažákem...byla jsem na procházce se psem a strašný výčitky... já mám dole zatím 15kg, ale trvá to už půl roku co se omezuju a zvedám si hladinky cvičení a pohybu...
mám strašnou náladu... vrčím na všechny strany a je to hrůůůza-pomooooc... kdybych mohla nejraději bych šla na kolo nebo to ze sebe nějak dostat- ten hřích fakt tížíííí a pocit , že jsem tlustčí a tlustčí, no jo ta hlava............

Lence W

(Mariana, 21. 8. 2009 22:00)

Lenko děkuji za podporu.Dnes jsem byla na Zastávce pro lék.výpisy a půjdu se objednat. Chci to mít co nejdříve za sebou,ale manžel má 12.9. kulatiny ,tak do té doby bych ráda vydržela.Pak až to bude dobré,tak mi snad paní Evička poradí,jak znovu pokračovat dál.Teď mám z toho,že už se mi to nedaří depku,ale ten prevít žlučník je nevyzpytatelný. Když jsem to držela,tak kilečka ubývala.Pěkný víkend Tobě,rodině a všem co zde jsou a nenechají se odradit.M

přesný

(Majka, 21. 8. 2009 21:43)

Leni hezky jsi to napsala. Je to tak. Já asi budu trvale nalepená na tyto stránky, ta vaše agitace je prostě uplně k nezaplacení. Soňo, tu euforii, když mi hubnutí šlo po prvním porodu, dodnes cítím. Mně i hlad přešel z té radosti, jak letí váha dolů. Byla jsem tak šťastná, že jsem přestala uplně vnímat hlad.Známí mně nepoznávali. Změny byly na mně patrné týden od týdne. Žila jsem jen tím. Já jsem ve znamení berana, takže se umím zapřít a dřít do úmoru (tvrdá palice:)..ale zato mám krátkou výdrž:((((toť můj problém..ALE CHCI TO ZASE ZAŽÍT!!!

jo jo

(Lenička, 21. 8. 2009 21:10)

holky vydržme))Evča by mohla povídat kolikrát jsme která začínaly a pak zas znova a znova než hlava spustí ok) je to nadlouho)ale stojí to za to)))myslím že důležitý je cíl ale ještě víc motivace, nedělat to pro okolí ale pro sebe, my tu chceme být dýl, na tomhle světe pro všechny naše blízký a tak, užívat si života , ne živořit, že Evi?)))))))jak se přidá pohyb je hned víc elánu do života a jde to) to je hlavní) já osobně začínám taky už po xx-tý( jenže okud nesepne hlavinka je to marný) číst Eviny rady a mít podporu je asi základ) já zhubla jen 7 kileček ale jsem za to hrozně ráda)))))))))při mé výšce 156 cm je každý kilo znát...z 81 na 74 je fajn, chci se dostat kolem 62, co půjde, jenže....no pokus další nastává.......))))))))))))držme se) my to dokážeme)

Pro Sońu

(Marcela, 21. 8. 2009 19:48)

Ahoj děláš mi radost ,když čtu jak se všichni krásně hubnou a drží se jídelníčků Ja začínam od 29. května a dostala jsem se tak na pátý den stále začínam od jedničky váha jeden den jde dolů další nahoru je to prostě boj s naším sádlem. A je prima ,že si můžeme napsat.Zhubla jsem zatím asi 3.5 kg.Zařazuji si ty mimořadné dny ty mě vždy pomohou.Tk VYDRŽAT !

Klesne ta potvora, jen vydržet

(Eva, 21. 8. 2009 19:34)

Miláčci, já jdu prozaicky žehlit, pak odpovím na emaily a počítám až zítra , potřebuji pauzičku.

Evi

(Soňa, 21. 8. 2009 19:23)

Evi, dík za podporu!!!
Že jsi začínala stokrát??? :-)) Tak to tady už nebudu fňukat!! Vážně... slibuji... na jeden holý (velký) pupík!! :-))

Majko, vážení...

(Soňa, 21. 8. 2009 19:21)

vážení bylo fajn! V pondělí 78,1... úterý 77,4... středa 77,1... dokonce ve čtvrtek ráno 75,9!! Určitě jsem to pokazila vínem a včera jídlem mimo režim a dnes ráno 77,8!!!
Fakt, když to klesalo, bylo to jak střelný prach do nábojnice!!

Soňo

(Eva, 21. 8. 2009 19:16)

Na školení menší porce a hlavní zásadu a moc to neřeš, pak začni znova, začínalo jich víc znova nebo měly pauzu a já , když jsem zkoušela ty jídelníčky, tak stoktát a víckrát.

Ahoj všem

(Majka, 21. 8. 2009 19:01)

Zdravím Vás všechny při pátku, poctivě si pročítám stránečky a přemýšlím. Věřím, že když se budu opravdu snažit, nakonec to půjde. Pro začátek se snažím dbát na to, abych jedla pravidelně (a samozřejmě ty správné věci), snažím se uvědomovat si ty mechanismy, které u mně vedly k náletům na ledničku...často stačí, aby mně naštvaly děti:-( Zjišťuju taky, že jsem si myslela že téměř nejím a divila jsem se, že nehubnu, ale když se to všechno "zobání" sečte, dělá to i o 3000 Kj víc na den.Tu plátek sýra (anebo hned dva), tam kousek rohlíku, sušenka...už se nedivím, že jsem nehubla i když jsem 3x týdně cvičila AE. Snažím se zařadit každý den hodně zeleniny a pravidelně pít, což byl u mně další kámen úrazu. Ono se to určitě všechno sčítá. Snažím se zklidnit a dostat se do jakési pohody a hlavně si věřit. Budu se Vám postupně hlásit. Nechci se vážit moc často, klidně 1x týdně. Jsem hrozný nedočkavec a bojím se, že by mě častější vážení mohlo demoralizovat. Jak často se vážíte vy?
Jinak tady čtu ty vaše výsledky - třeba jak píše Boženka, těch 9 kg za dva měsíce, to je neuvěřitelný úspěch! U mně pokud to půjde, tak asi hodně pomalu, hodně jsem to svoje tělo zblbnula předchozími dietami. Musím prostě vydržet. Těším se a jsem ráda, že jsem tu s vámi, pá Majka

Hubnulky...

(Soňa, 21. 8. 2009 18:51)

prosím, prozraďte na kolik pokusů jste začínaly??? :-(( Já zahájila v pondělí, ve středu jsme měli malou oslavičku (neodolala jsem vínku) a včera a dnes jsem ještě v lednici objevila baštu, kterou bylo potřeba dojíst... VRRRR!!! Zklamala jsem (sama sebe!!)!!!
Asi je potřeba nejprve odstranit zásoby, které jsou v dietě rušivé, a pak zahájit!??!
Celý příští týden jsem na školení, takže nový pokus od 31.8. :-(( aaaaaach jo!!

Věře

(Oldřiška, 21. 8. 2009 18:17)

Věruško, nebo, kila půjdou dolů,jen s drž předepsaného.Za chvíli, slovo obezita,bude pro tebe jen něco k pousmání.Uvidíš, jak budeš zuřit,že si nemáš co obléct,protože to bude z tebe padat.A te p o c i t e č e k , že najednou zjistíš, že si můžeš dát nohu přes nohu, k nezaplacení!!

Jaruška Řecko

(Jaruška Řecko, 21. 8. 2009 17:59)

Dobre odpoledne, mam za sebou prvnich 6 dni, vahu mam nyni 91kg, takze prvni kilo je dole. Takze pokracuji dal, uz jsem zacala cvicit. Preji pekny den Jarka

ahoj bojovnice s kily

(Věra C, 21. 8. 2009 17:16)

Vzhledem ke svému věku,diagnozám a hrsti tablet, které denně polykám, jsem postupem času nabrala tolik kilo, že jsem se zařadila do kategorie "těžká obezita" Válčila jsem doslova s každým gramem, že i v obezitologické poradně nade mnou "zlomili hůl". Teď zhruba od dubna používám Evin jídelníček a mé tělo konečně pochopilo, že je konec legrace. Takže za 4,5 měsíce jsem shodila 6 kg a konečně se objevily úbytky i na mírách v pase atd.Takže jsem se přesvědčila, že to jde, jen vytrvat. Moc děkuji Evičce za nastartování mého hubnutí a vám všem za psychickou podporu na těchto stránkách.

ahoj všem)

(Lenička, 21. 8. 2009 13:13)

ahoj všem ,dámy i nedámy)zdravím zas po delší době , nějak se moc nedostanu k pc a když- chytil mne facebook)je to skoro jako tyhle stránky,jenže tam jsou mí prátelé , i když tady jste taky , no je to jedno) co chci- evička mě asi už zbije-jídelníček v háji,mám zas dvě kilča skoro zpět, no jsem blbec obecný, nechala jsem se zlákat chutí sladkostí a jím ted jak neuvázaná( jak není čas koukat na stránky nemám tu správnou podporu nebo co) kamarádka zatím nechce jít se mnou do toho a tak čekám( na co? jo to by mne taky zajímalo) prostě jsem se rozhodla že do toho zas vletím sama, snad mi to půjde, jen ted nemám tolik času jako dřív, hlídám dcerku od kamarádky, lítám furt někde venku,prostě ženská na mateřské)navíc malá je ted docela dábel) je to jak neřízená střela, asi znáte) jinak zdravím všechny, zvláště Ivču, věrku, Aničku a vůbec všechny z té naší původní, dovolím si říct-party) Evi jak to vypadá s tou knihou? nečtu ted moc diskuzi tak jsem možná něco prošvihla...(( musím končit, dítko mé si vyžaduje okamžitou pozornost))ozvěte se vy co jste od brna , domluvíme nějak ten sraz!!!!dle reakcí lidiček to necháme koncem září, říjen, ted prý ty dovolený a škola a tak....papa a Evi měj se krásně a napiš až budeš mít čásek)

hořčík

(Oldřiška, 21. 8. 2009 13:04)

Evi, zjistila jsem si, že hořčík se vztřebává jen za pomocí vápníku a ten působí v těle jen v noci.Konzultovala jsem to se svojí internistkou,ta mi dala zapravdu.

Boženka

(Boženka, 21. 8. 2009 12:45)

Paní Evo,
teď končím s dvouměsíčním dietním režimem. Shodila jsem celkem 9kg.Musím přiznat, že ke konci to byla pořádná fuška.
Musela jsem vsadit několik mimořádných dní.
v objemu jsem sundala přes prsa 8cm v pase 9 cm a přes boky 6cm.
Moc vám děkuji za vaší dietu,která mě pomohla nastartovat hubnutí, neboť teď se cítím daleko líp. Lépe se mi chodí a dýchá.
Mám radost, že mi to tak jde dolů.
Díky Boži


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »