Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Ivě Sm

(Eva, 7. 8. 2009 13:22)

Ivo, přemýšlej nad tím, já bych mohla vést tu sekci výživy a k tomu Ty ruční práce, promýšlej realizaci, já bych musela být tichý společním, přo práci ředitelky mám omezený čas, takže větší podíl by byl Tvůj. Jedu na víkend pryč, budu na net chodit jen nárazově, ale promyslet to můžeš, já jsem pro všechno , co je kreativní.

pletení

(IvaSm, 7. 8. 2009 13:15)

Mně zase říkali (distributor), že časopisů o pletení - i našich, je strašně moc a nemá význam přicházet s dalším. Já vím, že pohyb je fajn, ale u ručních prací si fantasticky odpočinu, pročistím si hlavu. Jestli někdy byde chtít někdo vidět nějaké mé práce, můžu poslat odkaz na www. Jo, s tou Praktickou ženou musím jen souhlasit...Katarínce už taky docházejí nápady. Ale po tolika letech na to má snad i právo.

podnikání 2

(IvaSm, 7. 8. 2009 13:05)

Evi, za pokus by to stálo. Nějaké zkušenosti už mám, takže bych věděla jak připravit podklady, jakou tiskárnu oslovit atp.
Se Slováky mám společné toto: pocházím z Hané, ale táta byl Slovák. Většinu rodiny jsem měla na Slovensku, proto jsem řekla, že Slováků je v rodině dost a chce to trochu rovnováhy. Výsledek - vzala jsem si Slováka, protože byl a je strááášně fajn, a protože měl problém sehnat zaměstnání na Moravě, bydlíme už 20 let na Slovensku.

pletení

(Marcela, 7. 8. 2009 13:02)

Ivo a to pletení a háčkování by jste tam mohly zamontovat také, vždyt tady skoro žádné časopisy nevychází jen Diana ,sabrina a praktická žena je drahá a je na nic.Také pletu a háčkuju což asi Eva moc ráda nevidí radši nas vžene ven aby jsme se hýbaly ale já se u toho krásně odreaguji.

Pro Ivu

(Marcela, 7. 8. 2009 12:57)

Ivo ty máš podle jména něco se slováky? Jezíme přes dvacet let dnes už ke známým do Bojnic je tam moc krásně ! je to pro mě srdeční záležitost,teď bohužel jak jsem dříve psala už jsme tam čtyři roky nebyli,ale doufám jak jen to bude možné že se tam zase podíváme.Jsou tam moc milí lidé!

Ivě Sm

(Eva , 7. 8. 2009 12:55)

Tak pojď , budeme vydávat časopis o zdravém životním způsobu a stravování.E

podnikání

(IvaSm, 7. 8. 2009 12:50)

Mojí srdeční záležitostí by asi byly pletené oděvy. Výroba něčeho míň tradičníto, třeba i na přání. Ale v době krize je jasné, že lidé budou kupovat to, co životně potřebují, jako např. jídlo atp., a velkou konkurencí (cenovou) jsou čínské obchody. Jinak - já se teď jmenuju Smiešková, tak se snažím s tím příjmením "ladit". Dík všem za duchovní podporu, věřím, že bude líp.

Díky všem

(Marcela, 7. 8. 2009 12:44)

Ahoj holky moje zlatý! Je prima že se mame. Ivo představ si ,že u syna na zahradě pracuje doktorka práv hrabe se v zemi nesmím říkat ve hlíně z té prý se dělají cihly a je spokojená,já jsem také zkoušela podnikat měla jsem obchod s obuví což je můj obor,jenže jsem ho otevřela ve špatnou dobu zavřeli u nas POLDI SONP KLADNO a to byl konec .Já asi také nebyl ten správný podnikatel takže mi zbyly jen dluhy.Už bych sama do toho nikdy našla pokud bych neměla nejaký ten milionek do začátku.Jinak k mé povaze díky mé stálé pubertě beru život s humorem mě vlastním za svobodna jsem se jmenovala Veselá a to mě zůstalo a ještě dlouho vydrží.Ivo díky za podporu a také ti držím palce ,aby se ti to povedlo vyřešit,znám to mám to za sebou manžel na té Poldovce pracoval jezdil skoro rok do práce a plat měl slíbený,táhla jsem to z obchodu možná i proto jsem musela skončit. Tak vydržať !

Evičce

(IvaSm, 7. 8. 2009 12:39)

Tak co se podnikání týče, zkusila jsem už dvě věci. První - zřídit v SR to, co fungovalo (a funguje v ČR) - Efekt (buď poštou nebo rozvoz autem - drogerie snad všeho druhu). Jenže bych musela certifikovat každý výrobek, za jeden se platilo okolo 30-50 tisíc, to jsem nebyla ochotná dát. Druhý pokus - vydávání časopisu (pletení, vyšívání atp.), vydala jsem 2 čísla. Zjistila jsem, že snad nikdo ze známých ho nemohl ani v širokém okolí sehnat, v Praze trčel pod pultem a když ho někdo vysloveně chtěl, ještě ho prodavačka přemlouvala, že tohle pro něj určitě není. Protože jsem byla pořád v mínuse a ani jednání s distributorem nepomáhalo, vzdala jsem to. Lákalo by mě něco...k čemu bych měla blízko, takže rozhodně ne nějaké technické věci. Pokus se někdy odhodláš a budeš potřebovat pracoviště i v SR, ráda se přidám. (S mojí kombinací ČJ - VV je to tady pochopitelně úplně v háji, jeden předmět nestačí, druhý je na nic.)

Věk 2

(Eva, 7. 8. 2009 12:03)

hele nakonec , když je člověk usměvavý , lidé mu odpustí i chyby. Ráno jsem byla pro naftu a najela jsem tím druhým autem obráceně ke stojanu, zapomněla jsem , kde má nádrž, nejsem na něj zvyklá, pán, co jsem mu vjela do cesty vylezl z auta, a já měla strach, že mi vynadá. Usmála jsem se a on taky a řekl, že mi to načepuje, umyl mi přední sklo a bavil se o spotřebě aut a tak, jeho paní seděla v autě. Pán mi ještě strkal svou vizitku, ti chlapi, to je věc.

Kamila G věk: 45

(Kamila G, 7. 8. 2009 11:39)

Dobrý den paní Evo,

Já jsem spokojená, nehladovím, držím se .. Dnes odlétám na 11 dní na tu dovolenou, ozvu se až se vrátím.
Pokud by se to nedalo zase otevřít: ukončený 4.týden, váha původní 95, dnes 89 kg.

Ivě Sm

(Eva, 7. 8. 2009 11:25)

Ivo, jaké podnikání by Tě lákalo, já také o něčem sním, ale dokud chlapci studují , mám trochu obavy.

Věk

(Eva, 7. 8. 2009 11:24)

Ten nám nikdo neodpáře, ale je úplně na nás , jak se budeme cítit. Když je ale tělo lehké a zdravější , zvedá se i málada.
U mne to tedy platí , soustředila jsem se na jídelníček, na pohyb , objevila víc radostí života , když jsem pohyblivá, sice nezmizí úplně všechny zdravotní potíže, ale štíhlejší člověk je lépe zvládne a má spoustu elánu, nakonec příspěvky vás všech o tom svědčí, že tady nelžu slovem.

věk

(IvaSm, 7. 8. 2009 10:42)

Marcelko, věk není podstatný. Hlavně, že máš chuť se sebou ještě něco dělat a cítíš se mladistvě. Já se už pěkných pár let cítím zhruba na 25, jen zjišťuju, že po třicítce, bohužel, pořád přibývají nějaké zdravotní problémy, s kily je větší boj, nic není zadarmo. V dobrém ti moc závidím, že máš komu pomáhat v práci. Já teď budu s největší pravděpodobností nezaměstnaná, manželovi zase neplatí zaměstnavatel, ale zato chce nadlidské výkony a plné nasazení, takže mám celkem depku. VŠ je mi, zdá se, na nic, tak se začínám připravovat na to, že se nebudu živit prací ve svém oboru. Strašně ráda bych podnikala, ale jednou mi to nevyšlo, možná na to nejsem ten správný člověk. A tak čekám, jestli i mně jednou nevytrhnou trn z paty dcery, kterým bych mohla jednou někde pomáhat. Drž se.

věk 58

(Marcela, 7. 8. 2009 8:53)

Ahoj holky, konečně můžu hlasi 101,7 ,asi se mě ta váha lekla jak jsme jí s Ivetkou vyhrožovaly.K tomu věku každý je tak starý jak se cítí a o sebe pečuje.Já mám vnuky 11 a 9 let a když se mnou někde jdou lidi si myslí ,že jsem jejich maminka,také chodím synovi druhému pomáhat do zahradnictví na pokladnu kytičky neznám tam si zase mysli ,že jsem jeho manželka on mi tedy trochu usadil ,že si doma zapoměli brýle ale potěší to.Krémy na zpěvnování už na mě nezaberou,spíš to posilování břišních svalů.Do Luhačovic nehůžu je to moc daleko a musím být doma kvůli ležící tchýni.Už čtyři roky bez dovolené.

Ahoj, kočky

(Eva, 7. 8. 2009 8:42)

Tak já včera večer chystala dítě - habána , který odjíždí s kamaráda na Pivní slavnosti pod stany, pak jsme byli v posilovně a dítě bylo pěkně vyflusnuté a zíralo , jak matka jede. Váha dnes i po cvičení stejná, ale ráno, když zatnu břicho, začínají se mi tam rýsovat ty čtverečky ve střední pruhu, není to paráda proti tomu povislému panděru, co jsem mívala?
Kdybych nebyla máčka, tak se vyfotím ve spodním prádle, ale chodí sem i lidi z okolí a možná i žáci naší školy, tak si netroufám. Prostě kdo můžete, cvičte třeba doma, ale dá to tělu jiný rozměr, stojíte rovněji, tvary se zpevní, ve spojení se zdravým jídelníčkem je to paráda.
Ivetko, neuvažovala jsi taky o posilovně?
Jiřko, ten krém po výplatě zakoupím, chci ho vyzkoušet.
Jinak dobrá zpráva je, že už nás jede do Luhačovic 6.
Připojte se, já jsem tam sice také jako jejich klient, ale užijeme si to.

Babičkovský věk a Haňule

(Iveta,42 let, 7. 8. 2009 0:37)

Hahaha,fakt ftipný,ale je pravda,že kdybych se pobabila a pomamila,tak bych už měla 5 letou vnučku.Jééééééééé,hrůza co?A já mám 3 letého syna.Ale nestěžuju si,na babičku se rozhodně necítím.Co se vám asi zdá?

Haňuli a Soničce

(Iveta,42 let, 7. 8. 2009 0:32)

Teda vy ste se rozjely.Já nemůžu spát,asi mě klepne,všichni už určitě chrupkáte,já bych si na oči musela dát cihly a pro jistotu zakápnout vteřinovým.

Soničce

(Hanule, 6. 8. 2009 21:33)

Postavička?? Bude! Ale až tak příští rok v létě, jak jsi mi to naplánovala. Hezký večer, já se odebírám do vany. Zítra Tě zase pozlobím..

pro Evu a i pro ostatní zpevňující krémy

(Jiřina P 55let, 6. 8. 2009 21:27)

Ahoj,na doporučení jsem si koupila tělový krém od SOMATOLINE Cosmetic-intensive night slimming 450ml cca 1000,-- a opravdu funguje.Povolená kúže se stáhla a to velmi brzy, maže se pouze na noc začne hned po namazání temperovat,mažu to obden a jsem opravdu nadšená.Dále na zpevnění prsou/nečekejte že budou jako za mlada/ale dost se vzpamatují po tom našem váhovém úbytku je krém BUST FIRMING od firmy JUST a masírovat ráno a večer.Vyzkoušela jsem kde co a tohle opravdu funguje a nejenom na mě.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »