Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Kristě a všem hubnulkám

(Andrea N., 18. 8. 2009 8:41)

Ahojky Kristi, teda opět ti musím pogratulovat k tvýmu výkonu na kole, tak nevím ani horší ani lepší ?! to je asi dobrý ne? Přežila si a to je hlavní :-))) Jinak zdravím všechny nový i ty stávájící hubnulky a všem gratuluju k úbýtkům :-)))

Moje slavná váha po dovolené a smutnění

(Eva, 18. 8. 2009 7:19)

Tak jsem si dnes , milé dámy, dodala po dovolené a úletu s vínem a korbáčiky odvahu a vstoupila na váhu. Chvíli jsem tam stála, potom se teprve dost neochotně podívala dolů a nebyla to taková katastrofa - 67,1, takže dávám závazek do pátku zase bude zpět 66.
Dneska teda jedu dopoledne ovoce a odpoledne nějaký mim. den, jinak jedu odpoledne do posilky, to je už jasné.
Tak zdravím ,hubnulky , jdu si trochu přibarvit vlasy, aby se mne zítra v práci nelekli. Taky budu domácí práce prokládat počítáním a odpovídáním na emaily, takže normální poslední den dovolené.

Zdravím všechny věrnice i nevěrnice

(Eva, 18. 8. 2009 7:09)

Já vím, s časem bojujeme všechny, tak se aspoň někdy ozvěte, úspěch potěší nejen mne, ale inspiruje i ostatní děvčata.

Věra L

(Věra L, 17. 8. 2009 22:36)

Zdravím Vás paní Evo, píši po delší odmlce, neboť jsem byla na dovolené v Bulharsku a bylo to opravdu na poslední chvíli, takže mimo plán. I tan jsem se snažila nějak dodržovat jídelníček, ale trošku jsem i zhřešia, ale zase další dny jsem více plavala, jezdila na bruslích a prováděla s dětmi různé sporty.
Takže dne s je 17.8.2009, 13.7.2009 jsem začala s hubnutím a mám 5,5 kg dole a cítím se fajn.
Zítra se změřím a napíši Vám.
Mějte se moc hezky Věra .

Lenka L 2

(Lenka L2, 17. 8. 2009 22:30)

22.6.2009 84,2
17.8.2009 74,8
Dobrý den Evi...........po delší odmlce opět píšu a posílám
další údaje.......k dnešnímu dni mám díky Vaší pomoci už skoro 10 kg dole
...............od svého okolí slyším samou chválu......... jsem moc šťastná.


Hezký zbytek dne LL.

Jídlo vychází na cvičení,

(Eva, 17. 8. 2009 22:24)

Přímo jsem pila iontový nápoj s příchutéí a dala dvě be be a jela dál.E

Cvičení

(Eva, 17. 8. 2009 22:22)

Taky mne tohle zajímá, někdo radí , že se před cvičením nemá jíst, někdo , že jo, tak já se přikláním k názoru , že asi hodinu až hodinu a půl před tím si dát hodnotnou bílkovinu- třeba i maso, a dlouhé sacharidy, vlákninu nechám na zvážení každého, po cvičení je možno sníst i 70 g rychlých sacharidů a množství asi 200 - 300 g nízkotučných bílkovin, pokud pohyb přesáhne dvě hodiny intenzivní zátěže i 400g , tady já volím mléčné výrobky nebo nízkotučný tvaroh, ale období, kdy jsem snědla ještě větší množství bílkovin po cvičení, mám za sebou, raději se dorazím zeleninou, nechci mít svaly na nohou a rukou jako kulturista. Fakt se mi cvičením zmenšoval pas, ale táhly mi rifle přes stehna, takže všeho s mírou i svalové hmoty u ženy.

Dotaz na paní Evu

(Míša, 17. 8. 2009 22:13)

Dobrý večer,dnes jsem začala první den jídelníčku.Super,nemám hlad ani cht na nic jiného jen si nejsem moc jistá jak udělat to,když např. v 17 hod. mi vyjde že mám jíst a já jsem zrovna v posilovně nebo se do ní chstám jak to udělat? Nevím jestli je dotaz smysluplný,ale zjednodušeně:Kdy jíst před sportováním a kdy po něm a jak to udělat pokud mi čas jídla vychází na dobu kdy zrovna mám čas cvičit.
Díky

Odpověď na dotaz

(Eva , 17. 8. 2009 21:57)

Jedna paní se dnes podivovala, že mám večer v jídelníčku málo bílkovin než v jiných dietách, tak bych se k tomu ráda ještě vyjádřila.
Tělo je taková záhadná nádoba, která využívá bílkoviny hlavně je- li anabolicky nabuzené pohybem. Pokud ten daný den cvičíte, jezdíte na kole , děláte fyzicky náročnou činnost, dejte si před ní dietní masíčko, po ní nízkotučný jogurt nebo dva - podle náročnosti s délky pohybu, bílkoviny zkonzumované v tomto rozpoložení těla se krásně uloží do svalů a případný vápník z mléčných výrobků zase do kostí, to je v pořádku.
Potom jsou i diety , které doporučují večer jíst velké množství bílkovin, jenže tělo, které by se intenzivně nehýbalo, jich využije jen část a neví , co s nimi má dělat.
Bílkoviny do zásoby ukládat neumí, něco se snaží vyloučit přes ledviny a zbytek jako stroj, který už známe, chce využít do zásob, přemění je tedy na krevní cukr a vyloučí se opět inzulin a ukládá se do zásob, no a kde my máme zásoby? Na zadku, na břiše, na stehnech , na podbradku.
Ani večer se nevyplácí , pokud nejste po pohybu, jíst větší množství bílkovin, než je vhodné na daný objem tělesných tkání. Tak proto já večer zase dávám sacharidy i nízkotučné bílkoviny v určitém poměru a říkám - dojezte se zeleninou.

No já jsem v tranzu

(Eva, 17. 8. 2009 21:38)

Po dovče, peru, žehlím, počítám, byli jsme nakoupit jídlo, večeře dětem i mužíkovi a nyní se balí do Prahy, takže smutním, znáte to chlap otrabvuje a drobí a nosí na botách nepořádek do domu a bez něj je smutno a nuda.
Prostě jsem se citově uvázala a jednou se mi to asi zase vymstí, ale já jsem takový blázen od přírody.
Zdravím všechny, no a doufám, že zítra kamarádku Radušku ukecám na cvičení, dneska by ze mne MUDr. Cajhamlová asi radost neměla, ze smutku jsem pila víno/ ovšem vynikající rok 2006 z Bzence/ a jedla nakládané korbáčiky, tak zítra dám dopoledne jen s ovocem a odpoledne z nějakého mim. dne a cvičení, strašně ty jeho odjezdy nesnáším. Sama vše zvládnu a kluci pomohou, ale když má odjet, vždycky se cítím strašně bezbranná, možná proto i po večerech jsem ráda, že počítám dietky a nesmubním.

zdravím

(KRISTÝNA , 17. 8. 2009 21:04)

teda holky co pořád všichni děláte...??? a kde je vám konec, jo tu cestu dneska na kole jsem zase dala, nebylo ani hůř , ani líp, byla to zase strašná makačka...zítra jdu na váhu tak se ukáže jak si mě váží
hele co je s naší ivetkou- hodně mi chybííí
jo a evi děkuji , za info seskoky... musím přesvědčit manžu, abych nešla sama samotinká, ale už teď se mi zapalojou lejtka....
přeju dobrou noc... a všem super sny...

pozdrav

(Jana Š., 17. 8. 2009 11:18)

Ahojky milé hubnulky,k dnešnímu svátku všem Petrám hodně zdraví,štěstí spokojenosti a úbytek kilíček :-)))
Mám za sebou první měsíc (strašně to letí),zatím úbytek 5,3kg :-)
Vše probíhá celkem hladce,chutě si radši nepřipouštím k tělu, točená zmrzlina mě 2x dostala :-((
Přeji všem hodně úspěchů v boji s nežádoucími kilči :_))

Blanka Š2 59 let

(Blanka Š2 , 17. 8. 2009 10:20)

Dobrý den,

milá Evičko, po delší době se ozývám, měli jsme pochroumaný počítač. A nyní k mé dietě, shodila jsem celkem 3 kg, je to málo, ale celé prázdniny jsem měla u sebe vnoučata, tak to bylo samé vyvařování, pečení, a tak jsem zklamala. Ale ne tak úplně. Změnila jsem stravu, a co je nejdůležitější, cukr mě šel z 19,8 na 6,5 Paní doktorka mě pochválila a já se cítím mnohem lépe.
V současné době mám 84 kg, ale hlavní je, že vím jak na cukrovku.
Mějte se moc a moc hezky a od září se opět již poněkolikáté pokusím a začnu znova.

Seskok

(Eva, 17. 8. 2009 10:11)

Babička mu to dala k 18. narozeninám, dělá se to na více místech v republice, já vím Prostějov a Příbram, ale je toho víc, my byli v Příbrami, Maruška má ten penzion kousek od ní. Je to takové strategické místo na dovolenou v Čechách, většina zajímavých míst je do 60 km v okolí na všechny strany i do Prahy blízko, bylo to tam dobré.

zase jedu

(kristýna, 17. 8. 2009 9:58)

tak dámy , dneska zase valím na kole ho práce to vždycky jde a zpět to bude asi dost haha, vzpomeňte si na mě komu se bude někdo vlnět na kole před autem - vždycky není posvícení, zdraví nováčky i naše kočky stálice
fotečky jsou nádherný, musím jen chválit a tiše závidím... jen jsem se chtěla zeptat kde se konaly seskoky Evi??? to je něco co bych chtěla taky zkusit....

Alena C 47 let

(Alena C, 17. 8. 2009 9:39)

Dobrý den paní Evo,

moje míry od minulého týdne se nemění. Musím to trošku přibrzdit, aby jsem
nemusela kupovat letní oblečení. Začínám mít všechno hodně volné.
Tak nějak přizpůsobím až k podzimnímu oblečení, protože chci ještě kolem
těch 10 kg shodit, tak by se mi to příští léto už zase nehodilo.25.05.2009 85 kg a nyní 17.08.2009 76kg

S pozdravem Alena C

Ahóój

(Eva, 17. 8. 2009 9:25)

No jsem tu, právě jsem zabalila těch 6 obálek , co mám poslat.
No Maruška může dosvědčit, ža jsem počítala po večerech i u ní.
Jinak pokud přijde v pořádku penízek i prohlášení , tak se snažím odeslat vše co nejdříve,nejzazší doba je od doručení prohlášení a peněz je 10 dnů, to když mám hodně práce v zaměstnání, když prohlášení třeba nepřijde, mám jídelníček nachystaný a čekám,jak vše dorazí , posílám.
Tak já letím na poštu.E

Ladislavě

(Soňa, 17. 8. 2009 8:57)

Nechci odpovídat za Evičku, ale potvrzuji, že je šikulka a jídelníček posílá obratem :-)

Míši, já taky...

(Soňa, 17. 8. 2009 8:53)

Ahoj, Míši a všechny hubené či hubnoucí či teprve se chystající!! :-)) Práve dojídám activii a nedalo mi to, abych neotevřela návštěvní knihu, abych si přečtla co nového...
Výchozí váha 78,1 - samo, že na dovče jsem se zase lehce "zpravila" a to, co jsem sundala před, mám zpět... :-((
Nuž tedy: čiňme se, ať jsme nejen krásné, ale především zdravé!!

tak jsem dnes zahájila:)

(Míša, 17. 8. 2009 8:40)

Ahoj holky ,tak jsem dnes zahájila první den jídelníčku.Výchozí váha 98 kg.Fuj,hanba,škandál:))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »