Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 19

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Hana S-B, 52 let

Komentáře

Přehled komentářů

My jsme byli dnes doma

(Eva, 25. 4. 2010 19:57)

Já pracovala doma a před domem jsme sázeli takové malé dřevinky.

výlet se nekonal :-(

(Iva H, 25. 4. 2010 19:44)

hm my jsme měli naplánovaný výlet na kolech s manželem a Terezkou v nové cyklosedačce, ale ta malá potvůrka podivná začla ječet jamile jsme vyrazili, protože mě neviděla :-/ a tka jsme jeli jen kousek a pak zas domů. Předpokládala jsem že si máknu cestou zpět a ono prdlaz. Tak si ještě teď na večer dám posilování podle dvd, ale to mi nevadí. Akorát, že u z toho chvilkovýho výletu na kole mě bolí sedací kosti :-/

Evě

(Lída T nyní N, 25. 4. 2010 11:14)

Evi, kluci jsou pěkní, holt je každý jiný, lámat přes koleno se to asi nedá, já a sestra jsme také úplně jiné a mamka - Zlatuše, už si za ta léta zvykla. Moc Tě pozdravuje, jela s dětni na Veké Dářko na chatku.

2.týden, zatím pohoda

(Jitka CH, 25. 4. 2010 10:01)

Dobré dopoledne, tak se hlásím po úspěšném druhém týdnu hubnutí s vámi. Je to čím dál tím lepší, cítím se naprosto výborně, ještě bych ráda přidala nějaký pohyb. Díky, přeji krásný jarní den a za týden opět nashledanou Jitka

Monice

(Eva, 25. 4. 2010 9:43)

Moni, chtělo by to začít znova,bylo to moc brzy po začátku, ta tvorba velkých dávek inzulinu,kdy tělo nabytečně ukládá se obnovila. Je to jako závislost na alkoholu, kdo chce potom třeba pěkně udržet váhu, jí už podle sebe, ale dodržovat základní pravidla.
Všechno jídlo v jídelníčku je vážené po úpravě.

Krize a dotaz

(Monika F, 25. 4. 2010 9:40)

Dobrý den Evo,

Tak jsem si ten pěkný začátek pěkně zkazila :-(
Ve středu a ve čtvrtek jsem zhřešila a zkazila to ! Od pátku to sice zase striktně dodržuji, ale váha stojí.
Ve středu jsem nepřipraveně měla dlouhou pauzu mezi jídly a pak dostala šííílený hlad a normálně jsme se napráskla chlebem se salámem a pak jsem si dala tuším ještě nějaké sušenky, nemohla jsme se dožrat.
K tomu ve čtvrtek babička přivezla dceři Milku a jak jsem to měla na očích, tak jsem taky nevydržela. To jsem ale husa. Teď vidím, že se to hned zastavilo, tak si to aspoň příště pořádně rozmyslím ...
Včera a dnes trávíme odpoledne na kolech, tak doufám, že se to rozhýbe, ale stejně raději poraďte, jak to zase rozjet. Teď to dodržuji fakt přesně, vážím i zeleninu. Doufám, že nedělám nikde chybu... mezijídla ale občas vkládám.
Ještě se raději zeptám, když je v jídelníčku napsáno k obědu 200g krůtích prsou, je to po úpravě nebo před ?

Děkuji
Monika F

Nedělní radost

(Irena J, 25. 4. 2010 8:52)

Dobrý den paní Evo,

dneska se mi objevila ta vytoužená šestka na začátku, tak mám radost.
8.2.2010 78,8
25.4.2010 69,7
Přeju Vám krásný nedělní den

Irena J

pomalý hrnec

(Andrea K., 25. 4. 2010 8:45)

Evi je skvělý :) ,miluju ho,masíčko se opravdu rozpadá,polévky jsou luxusní,manželovi chybí sice maso usmažené,ale zvykl si,však ho má jindy,kdy já si udělám rybku,jen odšťavňovač mně zlobí-jsem alergická na nějaké druhy jablek a víc než jednu mrkev a po těch skvělých džusíkách pokaždý trochu oteču nebo mně škrábe v krku :(

Dobrou a jeden nápad

(Eva, 25. 4. 2010 0:01)

Už víte, že mám ráda pomalý hrnec, maso se vloží a za 4 hodiny bez dívání a podlévání je hotové. Když je venku hezky dělám maso dopředu a jen dodělávám různé příchutě večeří a obědů. Vložím do hrnce 4 cibule na plátky, kerůtí prsa na kousky a kousky hovězího, trošku přisolím, maso se samo s 2 deckami vody udělá, je měkké a jeho chuť přírodní.
Chlapci mají rádi, když přidám kečup a udělám směs na špagety, manžel má rád gulášek, odeberu trochu do hrnce, přidám sl.papriku a zahustím trošku moukou a má ho, já si dám trochu přírodního masa nebo přidám žampiony a zeleninu podušené na pár minut v mikrovlnce a mám dietní masíčko pro sebe. No není ten hrnec skvělý?

Angelice

(Eva, 24. 4. 2010 23:29)

Dobrý večer, stejně je 89 hezčí než bývalá váha, udělám to znova a napsala jsem na Váš email. Ani nevíte kolikrát jsem si četla Vaše dopisy, když ten můj mladší synek je takový do světa.
Mladší miláček má křídla dobrodružství po mně a zájem o ženy po otci, co dělat, má nějaký osud a já mohu jen slovně varovat, mám ho ráda, ale svázat ho nemohu. Vděčná Eva, za Vaše rady a povzbuzení.E

Evě - chci znova

(Angelika Š, 24. 4. 2010 23:17)

Milá paní Evičko,
my se už spolu známe z mejlování, a tak si dovoluju Vás poprosit, jestli byste mi znovu vypočítala jídelníčky.
Myslím, že jak jde vývoj času, děláte teď jídelníčky jinak než před rokem , a tak jsem Vás moc o ně chtěla poprosit.
Loni jsem zhubla z původních 103 kg na 89, pak až na 82, ale těch 7 jsem zase postupně nabrala, měla jsem nějaké problémy, které mi neumožnily tento způsob stravování. Ale jsem ráda, že už jsem víc nepřibrala.
Vy teď děláte nějakou tu variantu na ten vnitřní tuk, tu bych chtěla.
Moc a moc děkuju předem a spoléhám zase na Vaši pomoc, jako my všechny.

Díky

(Lenka R2, 24. 4. 2010 22:45)

za rychlou radu, myslím,že jsem pila dost, lesních zákoutí bylo dostatek (hi hi) takže jsem se nebála,že bych "nedoběhla".

ještě jsem chtěla dodat,

(Lenka R2, 24. 4. 2010 22:40)

dnes jsem začala 2.měsíc, zítra pošlu váhy a míry, dnes nebyl čas, teď už jdu spát. Dobrou noc.

Pokračujte v klidu dál

(Eva, 24. 4. 2010 22:38)

Pohyb a řízený jídelníček je fajn, věděla jste co jíst a bylo to správně, nevím kolik jste pila, ale mně se po výletech stává, že když tam podvědomě méně piji, abych nechodila moc na WC, druhý den mám váhu trošku větší, protože mám v sobě zadrženou nouzovou vodu, další den to spadne.

dnes zmatek ve stravě, jak zítra?

(Lenka R2, 24. 4. 2010 22:33)

Dobrý večer Evo, dnes ráno jsem neplánovaně vyrazila s kamarádkami na dálkový pochod, takže ráno do batohu: paprika, rajčata, celozrný chléb, nízkotučný tvaroh, jogurt s ovocem lehký, celozrnné lupínky, 2 litry vody s citronem,byl to úprk,nestihla jsem moc přemýšlet. Cestou jsem koupila extracereální bebe dobré ráno, Snědeno od všeho trochu,bebe 1 kousek, voda všechna. V nohách 20 km. Večeře podle jídelníčku.Můžu zítra pokračovat podle jídelníčku,nebo mám dát mimořádný den? Procházka byla úžasná a počasí jakbysmet, Přeji všem hubnulkám krásnou neděli.

Evě B

(Eva, 24. 4. 2010 22:27)

Jo, dejte dva spalovací jeden mimoř, další dva spal. a bílý a zase tři spalovací, pak druhý měsíc.E

Evě

(Eva B, 24. 4. 2010 22:09)

takže 22.4.bol mesiac 5 kg dolu to je vcelku dobré,teraz si mám dať spaľovacie dni a potom pokračovať 2mesiac?
S pozdravom Eva

Tam pojedu v důchodu

(Eva, 24. 4. 2010 21:39)

Já jsem cestovala do zahraničí hodně kolem třicítky, znova to plánuji, až kluci budou pryč z domu.

Další maturant

(Eva, 24. 4. 2010 21:37)

Mladší dítě mi doneslo maturitní foto a já jsem je dala vedle sebe, vidíte je oba ne věku 19 let, jenže ten starší už má nyní o dva roky víc, ale je stále stejný. Podle výrazu v obličeji vidíte i jejich povahy, starší, klidný , vyrovnaný, rád nad vším přemýšlí,sport individuální, hodně čte, hudba vážná a tančí málokdy. Mladší, sice nadaný možná víc, ale větší sociální schopnosti, komunikuje s lidmi bez zábran a u dívek velice oblíbený,sporty kolektivní, hudba moderní,čte nárazově, rád tančí.

no já jsem nadšenec cestování vůbec

(Míša S., 24. 4. 2010 21:34)

a strašně ráda jezdím na dovolené mimo republiku.Nejvíc se mi zatím líbila poznávací cesta po Egyptě,lodí po Nilu až do Asuánu.Ale bylo tam 38 stupňů v říjnu.Já takový teplo miluju:)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

následující »