Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 6

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Evička Z zhubla a má krásnou postavu

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Ivu Sm

(Marcela F, 30. 8. 2009 20:02)

Ahoj ! Už jsem se bála kde jsi. To je dobře,že jsi nás našla.Já na to přišla náhodou ,že už je 6 nešla mi napsat zprava.Ta 5 byla rychle plná. Tak mame konec prázdnin už nebudu tak často hlídat vnoučata budou ve škole tak budu mít více času na sebe.Asi jsi četla zkouším zeleninový a bílý den včera 80 dkg ,dnes bílý ale trošku ušmudlaný tak uvidím co na to váha zítra.Zdavím moc na Slovensku. Evi jak jsi psala o těch chlapcích asi s nimi ještě tlučou hormony to bude zase dobré.A ty si na hormony dej pozor také takhle jsem to také měla zhubla jsem na 75 kg to mi bylo 43 a začala jsem být hnusná na toho mladšího mazánka po několika měsících se mi ozval přechod a dostala jsem HSL léčbu hormony,ale to ty určitě víš ,že se nám tukách dělají a rychlým úbytkem to vše pak vzniká. M

...vy jste mi tedy daly...

(Iva Sm, 30. 8. 2009 19:42)

Tak sem chodím každý den mrknout, co má kdo nového...a několik dnů nic. Lámu si hlavu, jestli všichni odjeli (od internetu třeba do přírody bez techniky), nebo se na to (nedej bože) hromadně vykašlali...a 9. den mi to došlo. Já chodím automaticky do návštěvní knihy 5 (to se mi objeví, jen co naťuknu www.kg ... a dál nemusím pokračovat, tudíž nevím, že je mezitím něco nového a všichni už jsou v knize 6. Ale už jsem vás objevila, nepřečetla jsem ještě všechno, protože je toho strašně moc.
Jinak mám radost, po tom, co jsem si řekla, že mi stačí i 4 kg/měsíc a přestala se vzrušovat, jak dlouho "tancuju" kolem té zakleté 80-tky...se to pohlo, i když MĚSÍC DORůSTAL, a byl to příjemný půlkilový skok. Dnes je to trošku jinak, měli jsme tu grilovací invazi, snažila jsem se, i když ne na 100%, ale už věřím, že zítra to bude lepší.
Zdravím Marcelku, které už přibylo mezitím to F, ale i tak jsem ji identifikovala.
Ať se všem daří, chyběly jste mi, holky. :-)

Jo , je to jasné

(Eva, 30. 8. 2009 12:07)

Nemělo by to asi přesáhnout nějaký věk, ale doma pomáhá hodně, nakonec i počítá diety se mnou, nemá skoro volný čas, ten mladší dřív taky pomáhal víc, nyní ale nějak stávkuje a má drzou pusu, pro mne je to bolestné, že je to můj mazánek a nyní je protivný, ale to ten starší býval taky, starší má stejný smysl pro humor jako já, někdy nám stačí nějaký podnět a jeden pohled na sebe a smějeme se a nikdo neví čemu, jsme na stejné vlně.Nejideálnější by bylo , aby i jeho nevěsta byla s námi v jednom myšlení.
Tak bílý ubrus je na stole a já jdu podávat oběd.E

Marcelce

(Markéta, 30. 8. 2009 12:05)

Marcelko, škoda že bydlíte tak daleko, taky mám jednu plonkovou kamarádku :-)).. je jí 34 a my ženský to máme (opět) těžší a horší než chlapi, protože biologické hodiny se nezastaví, že...

Evičko, to máte s klukama prima a doufám, že to tak se svejma chlapečkama taky jednou tak budu mít :-). No a vaše odolávání hodovým svodům je vskutku ukázkové!

Naši chlapci

(Marcela F , 30. 8. 2009 11:51)

Evi ještě jsem zapoměla mám také dva 38 a 35 let Ten mladší je doufám štastně ženatý a mam dva vnuky. Ten starší je doma a mama hotel mu moc vyhovuje na opuštění rodinného hnízda se nechystá jsem ráda ,že je doma ,ale na druhou stranu mam strach, aby časem nezůstal sám je to takové dvojsečné.To je ten zahradník studoval u vás na Moravě v Lednici.

Zeleninový den

(Marcela F, 30. 8. 2009 11:45)

Ahoj děvčata, já jsem se také chvíli odmlčela ale pilně čtu co píšete,Eva mě napsala jako Marcela F tak se tak podepisuji.Držím stále ,včera jsem dala ten zeleninový den dnes mám bílý mělo to být obráceně ,ale snad to moc nevadí ráno jsem se špatně podívala. Dnes mam o 80dkg méně než včera,ale asi to bude voda docela jsem se proběhla( WC ) tak uvidím zítra . A zítra jak jsi Evi psala dám ještě ten mimořádný.Hanule Díky za pozdrav je to stálý boj se svým tělem,ale začínám ho zvládat ted mám 99,5 chtěla bych 80 kg tak uvidíme ! Vydržať !

Taková hodová neděle

(Eva, 30. 8. 2009 11:33)

U nás jsou hody, chlapcům chystám normálně a já na to moc chuti nemám, došlo u mne k propojení chutí a hlavy a já ,když vidím některé věci, zvažuji, zda je opravdu nevyhnutelně chci a taky zvažuji, co si mám dát místo nich, také zvažuji, zda mi to stojí za práci navíc, jak velká ta práce navíc může být, aby mne to moc neotrávilo a zůstala mi radost ze zdravého jídla, ten poslední faktor je proměnlivý, podle mojí nálady a elánu.
Takže oni - snídaně chlebíčky a buchty od tchýně, já mám ráda bio bílé jogurty a celozrnné lupínky, na chlebíčky nemám chuť a buchtu bych kousek snědla, takže kousek buchty, asi osminka kruhu a jogurt a lupínky a káva s mlékem a půllitru čaje.
Oni nechtějí svačinu, já ochucený kozí kefír, 3 decky, oběd, oni kačena a zelí a knedlíky a jí jsem si mohla dát péct do zelí kousky kuřete, ale nemám na to chuž , tak si na pánvi dám orestovat s grilovacím kořením bez soli pangasia, kousek cel.pečiva a kopec zeleniny, v tom vedru je mi to za práci navíc stojí, mám na to chuť, odpoledne zákusky mít nemusím, ale ovocnou zmrzku si dám a kávičku s mlékem taky, večeři ještě nevím, to se uvidí.
Tak pěknou neděli a hodům zdar.

Holky já včera skoro brečela

(Eva, 30. 8. 2009 10:38)

Moje starší dítě, které bylo kolem 18 let šííííleně protivné a hádavé a já byla pro něj matka, co něco stále chce a má nemožné zásady, mi při takovém povídání o všem možném řeklo, že kdyby to šlo, vrátil by si všechno zpět o deset let, že se mu do dospělosti a ode mne vůbec nechce, že je mu se mnou dobře.
To mne teda úplně dojal.
No nyní to období vzdoru kolem 18 let prožívám s mladším synem a těším se, že až přeroste nad dvacet, bude taky normální. Však se člověk u dětí po dvaceti letech dočká.

TAK JSEM SI ZASE POČETLA

(KRISTÝNA , 29. 8. 2009 23:09)

TAK JSEM DOČETLA , KRÁSA TOHLE BY MI PŘED SPANÍM ASI FAKT CHYBĚLO , JDU TAKY ŽEHLIT- ZÍTRA JDEM NA MAŠKARÁK S DĚTIKAMA- BUDU ZA VILÍKA A SÉGRA ZA MÁJU A NAŠICH 5 DĚTIČEK ZA MÉDI PÚ, TYGŘÍKA, OSLÍKA, KRÁLÍČKA A PRASÁTKO, NO MAZEC.... A POHYB PŘI SOUTĚŽÍCH TAKY ROZHODNĚ BUDE TAK MOOOC ZDRAVÍM A VŠEM KRÁSNOU DOBROU...

Prosím Tě,

(Eva, 29. 8. 2009 23:06)

Co by někdo dal za 66, hlad neměj.E

Evičce, Andrejce, Ivetce a všem beruškám

(Hanule, 29. 8. 2009 23:02)

Ahoj hubnulky,
trochu jsem se odmlčela, ale jsem s Vámi stále. Neutále čtu a pozoruji, jak se některé berušce daří a jak se některá trápí... Mám velkou radost ze všech Vašich velkých i malých úspěchů a stále mě to drží při touze dát ještě nějaké to kilo dolů. Já se taky stále trápím (Marcelko), ale bojuji a nevzdám to!
Už jsem se zase radovala z nepatrného úbytku a pak jsem byla darovat krev a místo abych měla o půl kila méně dostavily se děsně hladový dny a před těmi ženskými dny ještě chuť na sladké jako hrom a tak jsem to zase trochu pokazila. Evičko, jsem stále na 66 kg a jsem příšera neposlušná:-).
Hubnulky, mějte se moc pěkně a bojujme!

Tak dej , prosím, recept

(Eva, 29. 8. 2009 22:09)

Já žehlím a pouštíme si s mužem jeden histarický film. tak jen odbíhám.E

moučník

(Oldřiška, 29. 8. 2009 22:07)

K romu našlehanému tvarohovému moučníku-uzobla jsem, je na mně příliš ¨sladký.Změna chutí.Jinak nahoře a dole pěkná krustaPovrch/dá se použít i jako doplněk pro děti jako zákusek/.Maminka má ráda tvaroh ve všech podobách.
Evi, dělám si tzv. starý sýr/moraváci ví,o co se jedná/dala jsem ho uzrát,dnes po 5ti dnech jsem přidala trochu piva.Dělám ho z nízkotučněého tvarohu,používám místo másla na chleba.Nedávám do něj ale rozpuštěné máslo.

vino

(Jarka GR, 29. 8. 2009 21:56)

No vite kolik mam zehleni,takze si mohu dat hrozny abych to vse vyzehlila,coz ale asi ne uz je pozde.Divama se na film s Funesem na CT1 a je tady zase pekne vedro 33stupnu.Jo zmenila jsem podpis je to kratsi.Zitra jdeme na svatbu,pristi sobotu take.Takze se budou nasazovat MD,ale ja se budu drzet,protoze uz je mi lepe jak vim,ze jde vaha pomalu dolu.Ten hermelin jeste nedovezl a musim rict at dovezou i ten dietni.

Co mám ráda při mlsné večer

(Eva, 29. 8. 2009 21:33)

Já si na talířek dám hermelín Figura na plátky a salátovou okurku také na plátky, posypu kořením 7 pepřů, ale jen trochu, k tomu něksy to kuličkové víno, šílená kombinace, jak to sním, tak žehlím do úmoru, abych vydala tu energii, ale je to mnohem zdravější než čokoláda nebo brambůrky a jí to i manžel. My už slané křupky a brambůrky skoto nikdy nekupujeme, jen návštěvám, které to jedí.

Víno

(Eva, 29. 8. 2009 21:23)

Já ho snědla i půl kg během večera a nic, tak nevím, ale nepřibrala jsem nikdy a ráno ještě méně.

hroznove vino

(Jarka Recko, 29. 8. 2009 21:09)

Pani Evicko,pisete o hroznovem vine, nema to moc cukru a kalorii?Kolik asi za den muzeme snist at jsme fit a reknu vam,ze tu mame moc dobre hrozny.

hříchy

(Pavla K, 29. 8. 2009 21:08)

Občas mě honí různé chutě. Zjistila jsem, že lépe než odolávat, je pro mě lepší spočítat si malinkou porci hříchu a vyměnit s něčím z jídelníčku - příšky s tukem, sacharidy s buchtou. Ted je u nás i čas oslav a hodně mi pomáhá rozmyslet si předem, co chci a budu jíst. Měli jsme třeba grilování,tak jsem si odhadla kolik masa a chleba si můžu dát a docpala jsem se zeleninou. Nepřibrala jsem , jen holt váha stála.

Pro mne je to lepší cesta, než vše mlsné odstranit z dosahu.

Závislost na bílém cukru

(Markéta, 29. 8. 2009 19:13)

Vzpomněla jsem si na informaci z knihy pana Janči a Zentricha (naši věhlasní bylinkáři) a ti doporučují pro zbavení se závislosti na cukru třídenní kůru - každý den sníst kilo a půl hroznového vína...

Jak neuždibovat

(Eva, 29. 8. 2009 18:20)

Znáte to, děláte třeba chlebíčky a ručičky jdiou do pusinky jako automat, nachystejte si k práci zeleninu nebo nízkotučný sýt na kousky a dejte trochu hroznového vína a místo salámku a jiných pochutin strkejte do pusinky tohle.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »