Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 6

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Evička Z zhubla a má krásnou postavu

Komentáře

Přehled komentářů

pozdrav

(Marcela, 1. 9. 2009 13:42)

ahoj Ivo ,držím ti palce ať ti vše vychází ! Zdraví Marcela

nový školní rok

(Iva Sm, 1. 9. 2009 13:31)

nám v SR začíná vlastně až zítra, dnes máme státní svátek. Snažila jsem se předělat si roční plány podle té nové "geniální" reformy a zjistila jsem, že do toho dlouze a tupě čučím a nevím si rady, protože jsem to nepochopila. A mám zkušenost, že nemá cenu něco lámat přes koleno, potom to dýl trvá a kvalita za moc nestojí, tak se asi půjdu nějak uklidnit ...asi pletením, pak se chystáme na pokus - švestková povidla bez míchání (a připalování, prskání atp.). Okurky jsem zavařila už ráno. Držte mi zítra palce na novém místě, kde bych se moooc chtěla uchytit (zatím je to záskok).
Jo...váha zatím (ťuk ťuk ťuk) dobrá, jen ať jí to vydrží.

Díky za přání, bude

(Eva, 1. 9. 2009 13:15)

Já donutím pak doma někoho z rodinu k činu a pošlu ji, jsem stejně už takový šílenec, bude to oslava práce Radky - švadlenky.
Jinak v kostele plno, od malinkých dětí po stařičké lidi a na faře klidno a příjemno, teplý štrůdl a kávička oslazené dobrým slovem, člověku to dá trochu radosti ze života, náš pan farář dělá stále nějaké akce, opékání a písničky na zahradě, akce pro děti, také v předvánočním období teplé snídaně pro školáky na faře, ji bezva, takový lidský a přátelský, jinde nemohou naplnit jednu skupinu náboženství a tady u nás vyučujeme tři, dokázal krou na kytaru a akcemi pro mladé opravdu lidi zaujmout.

Fotečka

(Marcela, 1. 9. 2009 13:05)

Já přeju naší Evičce vše nej do nového školního roku a případně všem paním učitelkám ,které jsou mezi námi.Evi tu fotečku bych také ráda viděla. Já mám připravenou na začátku a doufám,že k ní přidám lepší časem !Zatím nemám odvahu ji poslat.M

vílá Evička

(andrea N., 1. 9. 2009 11:34)

jo jo já se připojuju já chci taky vidět vílu Evičku, foto foto foto

Evičko

(Markéta, 1. 9. 2009 11:17)

Evičko, ale to my vás rozhodně chceme ve vílých šatičkách vidět, že jo, holky :-)?
Hlasuju pro foto :-))!!!!!!!!

Tak já jsem dnes ve slavnostním

(Eva, 1. 9. 2009 10:08)

Raduška mi ušila šaty jako víle, látku jsme koupily spolu v zimních slevách doslova za pár šupů, ale je to fajn mít kamarádku švadlenu, to si může člověk i vymýšlet.
Projev do rozhlasu a pozdravení prvňáčkům a jejich rodičům mám za sebou, páni starostové přišli také pozdravit školu a nyní pan farář zve na mši za zdárný školní rok, je to tady taková hodně navštěvovaná akce, pak bude posezení na faře, tak se loučím a objevím se tu až večer, ještě musím vypočítané diety hodit na poštu a odpoledne jedu do posilky.

Zdeničce a všem

(Andrea N., 1. 9. 2009 10:02)

Teda holky to jsem ráda, že je vás takových víc :-)) myslím trošku hřešících o prázdninách. Já mám +2 kg ale už se zase snažím myslet hlavou a néééé očima a nosem. To grilování bylo prostě neodolatelný :-)) Ale my se nedáme :-)))

Nový začátek

(Markéta K., 1. 9. 2009 9:53)

Zdravím všechny! Koukla jsem na stránky po 2 měsících a nestačím se divit,jak se to tu rozjelo. Já jsem začala s hubnutím v 5/09 na 78kg, podařilo se mi shodit 5kg,ale prázdniny - ovoce, pečení, zavařování, grilování atd., udělalo své, dieta šla do háje a tak k dnešku s váhou 75,7 začínám znovu. Myslela jsem, že to zvládnu sama, ale jak vidím, jak se vzájemně podporujete, budu taky ráda za každý "kopanec", který mě bude inspirovat a posune dál. Předem díky všem.

Zdence

(Eva, 1. 9. 2009 9:52)

O prázdninách jsem cestovala jako šus, nyní zase začátek školního roku, nehty mám šílené, doslova hrůza, jak bude čas zavolám, nějak musím rozdýchat změnu režimu a pak, doufám, že sis taky léto pěkně s rodinkou užila, jinak cvičení začne a 3 kg je nic, to půjde dolů za měsíc, já stále nemám odvahhu u nás jít, mám strach z pomluv, ale od říjmna začíní i ta Km, kdy to začíná ve Zborkách a cvičí zase Drahuška?

Kolotoč

(Marcela F, 1. 9. 2009 9:38)

Ahoj Zdeni jseš fakt dobrá! já jsem teď začínala 25.7 na 103,8 mam dnes 99,9 ale je to střídavé točí se mi to kolem té 100 Evička říkala vydržet tak uvidíme kdo s koho.Já teda zkouším různě již od lonského léta to jsem měla meridii začínala jsem na 108,2 ,ale tyto léky jak přestaneš brát jde to rychle nahoru je to nanic.Já tedy jsem celý život pochodující dieta.Tak si držme palce !

Evě a vlastně všem:)

(zdenka, 31. 8. 2009 23:09)

Tak nám konečně končí léto,začíná být večer zimno, takže žádné posedávání u grilu a vínečka a pěkně makat:). Když jsem začínala v listopadu na 117kg tak jsem měla cíl jít na 80. Povedlo se docela dost na 89,5 ale přes léto a svoji slabou vůli jsem přibrala zase 3 kg. tak mi držte palce začínám znovu. Evi co nehtíky?!

Kámošce

(Eva, 31. 8. 2009 22:01)

A zítra, milá Raduško, hurá do posilky, už jsem nějaká zhudákaná, dneska jsem byla 20 minut na stroji, potom jsem šla taději ke Květce pít vínko, to je úroveň, co?
Nějak mne ten začátek školního roku také bere,možná mne bere víc než dětičky.

To mi akorát vychází

(Eva, 31. 8. 2009 21:59)

Než se dostanu domů a osprchuji se, pak si něco dám, ale stejně nejdřív pití.E

po cvičení

(Dana L., 48 let, 31. 8. 2009 15:34)

Na internetu jsem četla, že ještě hodinu po sportovním výkonu dochází ke spalování energie. Proto se nedoporučuje hned jíst, ale jen pít. Andrea N. mně psala, že za komplimenty se neděkuje, přesto jsem za ně moc ráda, moc dobře se to čte. Takže ď.

tak taky

(kristýna, 31. 8. 2009 15:18)

taky se mám vždycky tak nějak raději když dolám... ten pocit známe a gratuluju, a dneska zase nam kole a tak jsem ráda , že evička napsala co před a po cvičení... musím to zkusit , taky se trochu přepu když dojedu... 55min. do kopce je prostě znát....jo a musím říct pošlu foto z maškárního bálu našich cvrčků, už druhým rokem chodíme i my se ségrou a zase to byla zábava... a pohyb to jinak s dětma snad ani nejde...

Evě

(Míša, 31. 8. 2009 15:15)

Jo už vím co to je,pojetí hlavou.To v mých předešlých pokusech o zhubnutí bohužel nefungovalo.

Míše

(Eva, 31. 8. 2009 14:40)

Jsi dobrá, člověk přece nemusí sjet , co vidí, to je už pojetí hlavou, jako to dělá Dana L.

oslava

(Míša, 31. 8. 2009 14:26)

Ahoj holky,samochvála smrdí ,ale stejně se musím pochlubit:))Dnes kolegyně slaví narozky,napekla koláče a upekla nám dvě kačeny na oběd/je nás tu 8/,druhá kolegyně v sobotu vdávala dceru.Donesla spoustu svatebního cukroví a kus dortu.Tak co myslíte jak to dopadlo??:) ani jsem neochutnala od ničeho,jen deci šampusu,z toho jsem se nevyvlíkla to už by se mnou nemluvila ani židle:))nebudu lhát,že na tu kačenu jsem neměla chut,cukroví mně nějak nebere,já radši maso ale odolala jsem.Malý krok pro člověka,ale velký skok pro Míšu:))

= sobec

(Eva, 31. 8. 2009 13:56)

Vlastně jako sobec prospěješ rodině nejvíc.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »