Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 6

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Evička Z zhubla a má krásnou postavu

Komentáře

Přehled komentářů

Díky Kristo!

(Dana 53 let, 3. 9. 2009 14:14)

Kristo, díky za povzbuzení, asi tak dlouhou cestu jako ty neujdu, ale nějaké ty "kiláče" se pokusím "zdolat"!!!

Romana V

(Romana V, 3. 9. 2009 14:12)

Dobrý den paní Evo,



Tak mám za sebou první týden Vaší redukční diety a jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ – prostě máte na svědomí další šťastnější klientku!!!

Jídla mi vyhovují, držím se striktně Vašeho jídelníčku, jenom některé ovoce měním za maliny, jelikož se nám jich urodily snad tuny.

Mám pocit, že jím pořád, je fajn myslet na to, že za chviličku bude zase nějaká dobrota a hlava nemá čas myslet na mlsání.
Opravdu jsem moc šťastná, že jde váha dolů, za 1.týden – 2,5kg.

MOC MOC DĚKUJI !!! A pokračuji k vysněnému cíli. Za týden se opět ozvu.

Jance D.

(Jaruška, 3. 9. 2009 13:13)

Včera jsem se dívala na ten dokument, čekala jsem happy-end, ten se ale nekonal.Bylo mi té paní moc líto.Říkali, že zdravotnictví není uzpůsobené ošetřit takové pacienty.Ale proč by mělo být?My bychom přeci měli dělat vše proto, abychom takhle nevypadali.Pro ni už bylo moc pozdě, říkala jsem si, jak to, že i rodina dopustila, aby to došlo tak daleko?
Dívala jsem se na Spektrumu na pořad Co opravdu jíme-speciál.Mluvili tam o přísadách do potravin, o konzervantech, barvivech.....Třeba E 220-startér astmatu.Že v některých státech zakázali Amaranth123.
Velice zajímavý pořad.

Ahojky

(Krista K. už 53 let, 3. 9. 2009 13:11)

Ahojky, zdravím všechny hubnulky a samozřejmě i Evičku, opět se hlásím do služby :-)))Skoro 2 měsíce jsem lajdala však to znáte,same grilováčky a oslavy!!!!Ale podařilo se mně jakž-takž udržovat, + - 1,5kg.Dnes 73,8kg - celkem 30,2kg.Jelikož můj cíl prozatím je 70kg,tak chci ještě pokračovat!!!Danušky vy se netrápte tím,když se váha někdy šprajcne je to normální!!!!!!Hlavně pohodička a dobrá nálada.Vím o čem mluvím,už jsem také ušla velký kus cesty.Všem holčinám přeji krásný den, hoooooodně pevné vůle a úbytku a dobré nálady.

všem

(Jana M. - spíše už Jana D. :o))), 3. 9. 2009 12:51)

Holky dívaly jste se včera ve 22:00 hod. na Novu? Byl to dokument o nejtlustší ženě světa. No to byla fakt síla!!!! Sama si neumím představit, že bych měla mít víc jak 400kg!!!!

zánět

(Iva Sm, 3. 9. 2009 11:57)

Na tom jistě cosi bude. Nějaké období se mi v hubnutí nedařilo, min. 2 týdny jsem se motala kolem té nešťastné 80-tky a nechápala. Včera jsem si byla pro výsledky krve...a byly blbý, hodně bílých krvinek (a málo železa a jiných věcí), prý jestli jsem neměla teplotu (nemívám nikdy), bolesti v krku (ty mám tak často, že je nevnímám), kašel... Ono se fakt může v těle něco dít...a ani o tom nemusíme vědět. A potom nám to trochu zacvičí s hubnutím.

Danče

(Eva, 3. 9. 2009 10:49)

Nemůže to jít každý den dolů, přibytí jednoho kg za den je buť voda nebo jsi nebyla na WC, ani tloustnout se nedá tak rychle, taky můžeš mít v sobě nějaký začínající zánět.

Pěkný den všem

(Dana Č.,56 let, 3. 9. 2009 8:53)

Také se učím, jídelníčky a rady pomáhají. Jde to pomalu, ale za ten pocit každého kilíčka dolů to stojí. No a Evi, nevím proč se kolegyně ušklíbají. Asi závidí tu vůli, pohodu, no a že Vám to sluší.

Dobré ráno všem

(Markéta K., 3. 9. 2009 8:27)

Zdravím všechny! Musím se pochlubit,včera jsem měla v práci náročný den a večer mě honila mlsná, dokonce jsem se zašla na sladkosti i podívat, ale ukecala jsem sama sebe, dala si 1/2 grahamu se zeleninou a vydržela a hurá - dnes ráno rovných 75kg.

Tak a stojím.....

(Dana 53 let, 3. 9. 2009 8:26)

Hezký den děvčata, v úterý jsem se radovala, byl úbytek.... ejhle včera + 1 kg??!! až si myslím, že ta digi váha musí být divná...... Nasadila jsem ovocný den, zítra asi mimořádný.snad se to pohne, ale vážit se budu asi až v neděli, tak nějak mne to deptá..... musím se ještě hooodně učit....

V rybách

(Eva, 2. 9. 2009 22:29)

V rybách jsou zdravé tuky, tak nevadí, ale je lepší je jíst bez kůže. Jen se držte, kočky, je nyní tpolik zeleninky a ovoce, tak je ideální doba.

Pozdravy

(Marcela F, 2. 9. 2009 21:54)

Ahoj Ivo to vám to září pěkně začíná,Držím ti palce aby už toho špatného bylo dost! Dnes už jsem byla lepší ,ale za včerejšek mam 80dkg nahoře tak uvidím zítra dnes jsem byla docela hodná Evi zkusila jsem tu rybičku (zavináče)a docela dobrý on nebyl tolik cítit rybinou.S makrelou je to horší a ta je i víc tučná asi ?

Zítřejší oběd

(Eva, 2. 9. 2009 21:22)

Právě jsem ho dodělala, dělala jsem dušené kousky kuřecích prsou a pangase s paprikami a sójovkou a gril.kořením bez soli a pak jsem tak přidala bílé fazole v rajčatovém protlaku, neobsahovaly podle obalu žádný tuk. Kluci k tomu budou mít čínské nudle a já ? Zelný salát, přece ve fazolích jsou nejen rostlinné bílkoviny ,jsou tam i dlouhé sacharidy a v protlaku také. Když už budete mít někdy jídelníčků plné zuby, mrkněte do některých Receptů hubnoucí ženy a dejte něco lehkého z nich.E

Ta posilovna dělá dost

(Eva, 2. 9. 2009 19:35)

Večer po ní jsem doma trochu papala nad plán a ráno jsem stejně měla půl kg dole, já si tak lítám mezi 66 a 67 a jsem už prostě klidná, jak člověk musí do práce, pomalu nemá čas ani sníst, co si doma nachystal, ale pravidelnost dodržuji železnou, v práci se na mne občas hlavně od přírody byhublé dámy dívají s opovržením, no kdo nezažil, jaké to je tloustnout i z vody a nemoci si nic obléct, ten nepochopí, proč hlavní zásadu jedu bez ustání, dokonce mne to už nijak neomezuje, žaludek mám jak hodinky a opravdový hlad už neznám, před dietou jsem si ho užila často, fakt jsem ráda, že se to takhle vyřešilo, ať si každý o mně myslí , co chce, já na to neberu zřetel, ty úšklebky mne nerozhodí.

včerejšek blbec

(Iva Sm, 2. 9. 2009 19:25)

Tak jsme se tu asi včera shodly, že den byl divný, za nic nestál, nám se nic nechtělo, popřípadě nám nebylo dobře. A jsme rády, že začne nový - snad lepší - den. Tak asi bylo fakt "něco ve vzduchu" či co, nepůsobilo to jenom na nás. V sobotu manželovi umřel bývalý kolega - napíchl se na svodidla, a včera mu umřel druhý (ne bývalý)- profesionální horolezec a průvodce,mladý chlap, zřítil se v Tatrách. Tak oproti tomu ty naše trable jsou úplné nic a na rozdíl od těchto dvou můžeme začít znovu s tím, že tentokrát se nám už dařit bude.

Markétce a všem

(Eva, 2. 9. 2009 17:07)

Zase tady na venkově nemáme takové možnosti jako Vy a já jedu o dovolené do Prahy, jak jsi viděla, každý chce to, co nemá.
Setkání s žáčky bylo fajn, letěla jsem k tomu doktorovi a koupila si pro ně nějaké pomůcky, po dlouhé době si to míním pořádně užít, povídali jsme si o smyslu základní školy, která jim otevírá okénka do různých oborů a světů , aby zjistili, co by je bavilo, snažila jsem se jim všechno zdůvodnit a nějak je k učení navnadit.
Pan doktor mi změřil tlak,přestože jsem z parkoviště k ordinaci asi 400m skoro běžela a do schodů dvě poschodí a šla hned na řadu, měla jsem 127/75, byl spokojený a dal mi už podruhé slabší lék. Také jsem s ním měla řeč na ty tuky v těle a říkal, že váhy i ty přístroje v lékárnách jsou jen orientační, abych z toho tuku tak nešílela.
No samo že jsem vešla do první lékárny, tam mi vyšly výsledky skoro stejné jako doma a tlak jako v ordinaci, bude to sice orientační, ale proklatě se to shoduje. Jinak se mi taky díval na břicho a byl docela překvapený , jak se mi stáhlo i s kůží, ještě mi zdůrazňoval, ať si ho mažu ple´tovými mléky na pružnost kůže. Jinak podle jeho tabulek bych fakt měla mít 64 kg, ale já přiznávám jako správná úča svoji chybu, asi toho dosáhnu až v truhle, mám pořád 66 - 67.
Malá / letos maturující/ beruška už dostala dnes zadané nějaké maturitní otázky a metala na kopanou trénovat a velká ještě nemá na VŠ školu, tak všechno doma udělal, co dostal za úkol. Je hodný, připravil několik jídelníčků, tak je prokontroluji a zítra pošlu.Prostě den jak vyšitý, pozdravuji všechny, já dnes ráno BIo bílý jogutr a cel. lupínky a nektarinka, svačina dvě nektarinky, oběd restovaná ryba , zelenina a cel.chleba/ v naší jídelně byla krupicová kaše/, svačina cel.chleba , šunka, rajče a tuna melounu a večer uvidím.
Nyní mám v plánu uklízet některý foch ve špajzu, kontrolovat střídavě diety a odpovídat na emaily, tak hurá na to.

Šatičky

(Markéta, 2. 9. 2009 13:14)

Evičko, šatičky jsou nádherné, úžasné, strašně Vám to sluší! A moc mě dostal popis kafíčka na faře..muselo to být hezké.Já bych tak chtěla z tý naší hnusný, špinavý Prahy :-(!

Zdravím

(Danka , 2. 9. 2009 10:26)

Všem hubnulkám přeji co největší úbytky a dobrou náladu. Jsem mezi Vám 16. den a moc mi to pomáhá.

Monice

(Jana Š., 2. 9. 2009 9:46)

jsem od Teplic,ale kolem Litoměřic to znám, studovala jsem v Lovosicích a dělala jsem tam autoškolu,ale to už je strašně dávno :-))

Janě Š

(Monika, 2. 9. 2009 9:38)

Jsem z Litoměřicka, konkrétně ze Štětí. A ty jsi odkud?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »