Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 17

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Radka F zhubla z 80 na 68 a chce na 60 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Kalanetika

(Zuzka V., 27. 3. 2010 20:33)

Take cvicim kalanetiku, je to mazec, jak jsou hned videt vysledky, jsem takova krasne zpevnena, zadek mi prestal viset, uz malem udelam provaz, brisko mi krasne pomalu zaleza/ ja jsem typ hruska - takze tim briskem myslim tu hnusnou houbovitou vec od pupiku dolu:))/ a to mam porad jeste kolem 90 kilo/170cm/. Jsem zvedava, co vsechno dokazu az budu mi 70kilo, haha.
Mela jsem v Cechach kamaradku, ktera chodila do posilovny, drela se tam 3x-4x tydne/jeji pritel byl typicky rambo-fanatik, takze to podstupovala hlavne kvuli nemu/ a mela i po roce stale problem s trosku vetsim briskem. Tak jsem ji pujcila tu knizku o kalanetice, cvicila to poctive doma a zhruba za mesic a pul prisla do prace s trickem pod prsa, aby nam mohla ukazovat to svoje krasne ploche brisko - co ploche! - normalne se ji tam zacaly rysovat i svaly - jako chlapum. Nevim, jak to dokazala a co pro to vsechno jeste okolo udelala, ale uz si take predstavuji, ze jsem majitelkou takove krasy. Jeste mam do toho daleko, ale s jidelnickem od pani Evicky a s PEVNOU VULI/ doufam, ze ji nekde po ceste najdu/ se letosek uz pro me uz rysuje moooc dobre:))

5 tibetanu

(Zuzka V., 27. 3. 2010 20:16)

Ty brdo, to jsem ani nevedela, ze se o ne tolik z nas hubnulek zajima:)) Pani Silvie to napsala moc dobre a tech knizek o Tibetanech je... porad se nekdo snazi neco v nich vylepsovat, ted mam objednanou knizku 5 tibetanu pro zeny, tak jsem zvedava, jake tam budou rozdily od toho klasickeho cviceni. Ma se cvicit kazdy den - rano a vecer a pokud se vynecha i jediny den, tak se musi zacit nanovo, alespon jsem to tak cetla ja -protoze jinak se vysledek nedostavi, je to beh na dlouhou trat, ale celkove jedno cviceni zabere tak 10 minut, takze to neni tak hrozne:))Ja jsem k tomu pridala jeste nejake cviky z jogy - na hezkou kuzi, na dobre vyprazdnovani, na hubnuti... akorat jeste musim pridat neco na PEVNOU VULI, hahaha

3. fáze detoxikace.

(Eva, 27. 3. 2010 20:04)

Tak je to tady , první týden vše rozhýbal a pročistil trávicí trakt, 2.fáze s odlehčeným jídlem hne s tukovými zásobami. V tukových zásobách na těle se ukládají i jedy a splodiny, které tělo nestihlo přirozenou cestou vyloučit, když se tedy začnou rozhýbávat při detoxikaci i tukové buňky, musíme posílit funkci jater a ledvin, které jedy a splodiny z těla odvádějí.
Přichází krize, nutkavé chtění konzumovat "konejšivé potraviny".
Toxiny se zase chtějí ukožit do tuku a my jim to nesmíme dovolit.
Jídelníček musí být odlehčený z čerstvé zeleniny a ovoce, celozrnného pečiva a dietních mas - to menší porce.
Papejte v nich hodně fytoživiny, tělo bude usilovat o sladké a tučné a tady nesmíte uhnout.
ráno dvejte sklenici vody s vymačkanou půlkou citronu, v poledne lžičku ol.oleje a lžičku lněných semínek.
Zapojte česnek a cibuli podle svých možností.
Pijte minerálky a ředěné svoje vyrobené šťávy 1:1.
Detoxikační činnost jater probíhá nejintenzivněji mezi 23.hodinou a 3 hodinou ráno. V té době byste měli spát.
Zelenina je nejlepší listová a brukvovitá, červená řepa nesmí chybět.
Do jídel si přidávejte koření kurkumu.
Pijte mátový, heřmánkový a pampeliškový čaj. Pokud seženete lékořici, pijte odvat také.
Z doplňků z lékárky je dobré brát tobolky z ostropestřce a glutathion 500mg na den.
Mléčné výrobky jezte v této fázi jen kysané.
Dopřejte si reflexní masáž.
Znovu zdůrazňuji, bojujte proti chtím!!!!!!!! Nedovolte jedům, by se zase usadily v tuku.

Dneska topím

(Eva, 27. 3. 2010 19:30)

Představte si , že tady bylo chladno a já musím dnes zase přitopit.

D9k za zprávy

(Eva, 27. 3. 2010 19:28)

Já to zítra zkusím, právě jsem udělala na stroji 129Kcal a mám dost, piju šťávu a je s tím feniklem moc osvěžující.
Radko, tam to manžel opravil, byl tam vypadnutý kabel u motoru, jak budeš mít čas, zavolej a přijď.

tibeťané

(oldřiška, 27. 3. 2010 18:56)

Cvičím ráno, jako protahovačku.I když chodím na ranní spoj ve 4.47,snídám až v 7.00, stačí to,protože mezi tím mám čAJ,který je temosce.
Takže snídám v 7.00 a podle toho dělím jednotlivá jídla.

5.Tibeťanů

(Silvie, 27. 3. 2010 18:48)

*Z internetu*
Kdy je nejlepší doba toto cvičení provozovat?

Pět tibeťanů lze cvičit kdekoliv a kdykoliv. Přesto bych ráda uvedla situace, které umožňují cvičit snáze, pohodlněji a energeticky optimálním způsobem. Nejlepší výsledky přináší cvičení ráno před snídaní nebo večer před spaním. Cvičení ráno těsně po raní sprše dodává energii po celý zbytek dne a cvičení pěti tibeťanů pozdě večer obvykle vede k hlubšímu spánku, a tak zkracuje dobu nutnou pro dostatečný odpočinek a načerpání sil. Můžete cvičit však ráno i večer. Dokonce i jindy během dne, kdy vám to vaše pracovní náplň dovoluje můžete s tímto cvičením začít.Ale vždy jindy během dne kdy vám to vaše pracovní náplň dovoluje můžete s tímto cvičením začít.
Pět tibeťanů je výhodné cvičit ne méně než tři hodiny po jídle. Cvičení s plným žaludkem může způsobit nevolnost. Máte-li břicho plné jídla, je v trávicích orgánech soustředěno příliš mnoho krve a oběhové energie. Cílem vašeho cvičení je uvolnění oběhové soustavy, volný pohyb krve v celém těle.

Upozorňovali, že se cvičí na boso.
Není tam vyloženě napsaný - cvičit každý den, ale asi by se mělo, s toho článku mi to tak připadlo.

mé milované Evince

(Oldříška, 27. 3. 2010 18:17)

Jak jsem již psala, stydím se, že ta kila nejdou tak rychle dolů, jak jsem doufala.Nikotinová absence se- chvála bohu- neobjevila.Takže pořád n k o u ř í m /panenky po 50 letech kouření!!/.
U mého pravnuka se projevil vliv prabáby,která jeho matku pošťouhla s kojením.Takže vnučka má ušetřeno spostu peněz za umělou výživu.
Evinko,pokusím se poslat jeho fotky, ale znáš mně.Ženská i v o t tě c h n i k a.Eto ja!!
Takže, fotky budou, až seženu frajera, který tomu rozumí.

tibeťané

(oldřiška, 27. 3. 2010 18:04)

Šestý je uveden detailně na "najdise" - volný pokec.
Jedná se o sexuální apetit.

No to je dost

(Eva, 27. 3. 2010 18:04)

Už jsem si říkala, zda jsi neodcestovala do ciziny, že se neozýváš, za chvíli u nás nastane slavná věc, manžel mi tu něco opravuje a konečně bude jedna moje oblíbená věc fungovat, jestli ne, tak budu naštvaná.
Co pravnouček? Jak roste?

tibeťané

(Oldřiška, 27. 3. 2010 17:52)

Panenky,moje zlaté/hubnulky/.Vy,co mně znáte víte , že jsem/jak se říká u nás na Moravě- stará bréca/.Nevzdávám to ani po tom kouření, těch 10kg,co jsem nabrala zpět mám dole.Slíbila jsem, že se na konci března ozvu,jak to se mnou vypadá."Ž i j u !
Četla jsem Vaše tibeťany.Panenky-existuje i 6.,hledala jsem ho ve svých masérských spisech,nemohu najít, takže jsem dala dotaz na "najdise", doufám, že mi někdo odpoví.
Děvčata, ozvu se, až budu mít 70 kg.Do té doby se budu stydět.
Nejhorší je, že jsem si nakoupila oblečení, do kterého se musím dostat.Takže to není vlastně to nejhorší.

Děkuji

(Eva, 27. 3. 2010 17:37)

Přemýšlím nad tím, zatím jsem jela na svaly, ale mám je dost velké, působí to, jako bych se zakulatila, lidi na ulici nevědí , že to jsou svaly, pod šaty se to nepozná, budu nyní cvičet na břicho, svaly s menší zátěží, kardio a 5 TIBETANU, jen se v té mojí knížce, co mi včera paní půjčila, nepíše ,kolikrát se to za týden cvičí, každý den?

Evicce- 5. TIBETANU

(Zuzka V., 27. 3. 2010 16:22)

Dobry den, pani Evicko,
tohle cviceni je uzasna vec, cvicim ho nyni 3 mesice. Ale to jsem si dala prvni mesic!!! Kazdy cvik se ma opakovat 21x, zda se to byt jednoduche, takze jsem se do toho dala s plnou vervou. Jenze jiz v maloktere knizce se doctete, ze na to mate nabihat postupne a proc. Tam to totiz neni ani tak o vydrzi, jako o tom, jak vam to cviceni ovlivnuje vase energeticka centra v tele.
Ja po par dnech zacala byt naladova, unavena, tocila se mi hlava, spatne jsem spala...proste mazec. Porad jsem to prikladala tomu, ze se mi timto cvicenim jen DOBRE zacalo cistit telo a ta energeticka centra, ale pak uz se mi to zdalo moc - tak jsem patrala na netu co a jak a nasla v jedne diskuzi, ze se to stavalo i jinym lidem a jeden pan tam radil, ze se ma zacit postupne - zacit 3x a co kazdy tyden pridavat dalsich 2x... tak jsem zacala nanovo a konecne mam elanu a radosti na rozdavani:)) Proste podle me je to uzaaasne cvicenicko, ktere nezabere moc casu a ty vysledky postupne si myslim,ze budou urcite stat za to. Ti tibetsti mnisi proste vedi,jak si s telickem poradit a neztracet cas.
Hezky vikend a fandim vam vsem:))

Procházko - běh

(Eva, 27. 3. 2010 16:11)

Mám za sebou dvouhodinovou tělesnou aktivitu , chvíli běh, chvíli rychlá chůzr, ale mohu říct, že na kopcích a v polích tady pěkně studeně fouká.

Salát

(Eva, 27. 3. 2010 12:11)

Zelí bílé nebo čínské, čerstvé a kapie také čerstvá.

všem zkušeným hubnulkám

(Lenka R., 27. 3. 2010 11:53)

Dobrý den paní Evo a všechna děvčata.Dnes jsem rozšířila řadu hubnulek,začala jsem s dietou.Prosím o radu. V jídelníčku mám na pondělí salát pikantní zelný. jaké zelí? Čerstvé hlávkové nebo kysané? A kapie čerstvá nebo nakládaná? Díky předem za radu.Lenka R.

Snídaně

(Lenka K., 27. 3. 2010 11:04)

Dobrý den Evi,
ráda bych se Vás na něco zeptala. Hubnu s Vámi od 17.3. dnes 2,7kg dole - to je super.
Dnes mě ráno napadlo, že možná ráno pozdě snídám. Vstávám v půl 5 se synem 8 měsíců, pak vstává kolem 6 ten starší a než je oba obstarám, tak je půl 7 a já teprve zasedám ke snídani. Takže ráno 2 hodiny lítám nalačno. Ale kdybych snídala třeba už v 5, vyšla by mě pak večeře na 16h a pak do večera hlad.
Budu ráda, když mi poradíte.
Děkuji a zdravím Vás a všechny hubnulky
Lenka

Soni prosím

(Andrea K., 27. 3. 2010 10:09)

kdy je další hladový den podle lunárního kalendáře,nebo písnete sem nějaký odkaz kam můžu koukat...děkuji :)přeji hezký víkend všem...

Dala jsem si podle Soni

(Andrea K., 27. 3. 2010 10:07)

(z lunárního kalendáře)ve čtvrtek hladový den-jen šťávy,z odšťavených 2litrů naředila na 5,k tomu čaje+ voda,v pátek mimořádný a dnes o celé kilo lehčí a -4cm v pase-je stažené,ono ale zase povolí :)hlad nebyl ale ve čtvrtek večer už jsem byla malátná,tak jsem to raději šla zaspat,budu ale aplikovat častěji :)dnes mám od října dole celkem 15kg,z 86kg na 71kg a BMI z 32 na 26,super... :)

Dnešní šťáva

(Eva, 27. 3. 2010 9:19)

pŘIDALA JSEM TAM FENIKL , je to zase jiné.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

následující »