Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 31

Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

28 g syrové rýže = 100 uvařené,
37 g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
144 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 Janča zhubla skoro 17 kg a je z ní tedy krásná kočka

 

 

bez_jmena-225.jpg

 Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

bez_jmena-52-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evka dala dolů 21 kg a užije si krásné jaro a léto

evicka.jpg

Prosím o strpení, mám asi 3 dny skluz

Odešlu vše postupně, nebojte.

 

 

 

 

 

 

 Jarní soutěž o ručně vyrobený šperk s krystalem Swarovski a o knihy

 

307586_454325541292607_1611340901_n.jpg

Petra Z zhubla 11 kg a dala dolů hlavně bříško

V pase -13 cm, boky -11 cm. Nedávno jsem si kupovala nové kalhoty o 2 čísla menší a i v plavkách se cítím lépe, je to super .

Martina zhubla 7 kg a má nyní krásnou postavu

 

pred-a-po-hubnuti.jpg

bez_jmena-72-.jpg

 

 

 

Při rychlých dotazech se dá večer zavolat.

 

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

 

 

bez_jmena-69-.jpg

Šárka zhubla 19 kg a je z ní kočka

 Paní Vladěnka dokázala , že i starší žena může být krásná

bez_jmena-70-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Martina zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

(Eva, 14. 4. 2013 17:24)

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

hubnutí to nemáte pravdu

(DrahoslavHalgoš, 13. 4. 2013 20:04)

Ten kdo má v genech že je silnější postavy tak jím bude stále a může držet diety jaké chce ale na prvním místě musí být pohyb na spalovaní energie.Jak by přestal držet dietu tak za chvíli nabere to co měl kdysi.já mám v genech že jsem hubený tak jím budu stále výška 190 a váha 89kg.a ten co by snědl to co já tak musí mít 150kg.

Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Petra, 13. 4. 2013 20:38)

BLBOST a pěkná!

Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Elena H., 13. 4. 2013 21:38)

Vážený pane, ať dělám, co dělám, nemohu přijít na to, kterak jste se octnul na těchto stránkách. Tady není diskuze o tom, zda to jde, či ne. My víme z vlastní zkušenosti, že ano. Princip tohoto stravování je v tom, že se doslova "prožerete" správnou skladbou jídelníčku k nižší váze, lepší postavě a zdravějšímu tělu. Hubnou zde mladí i staří, cukrovkáři, lidé s vysokým tlakem i poruchou funkce štítné žlázy. Mezi námi jsou i zdravotní sestry, pokud vím, i lékařka. Samozřejmě máte pravdu, že někdo má v genech hubenost a ať jí cokoliv a v jakémkoliv množství, nepřibere. Taky jsem měla od svých 15 do 58 let váhu 48 - 49 kg, ale tělo se holt ke stáří mění a během půl roku jsem měla téměř 10 kg navíc. Díky změně stravování jsou kila pryč, nehrozí cukrovka ( dědičná ), tlak je opět v normě ( celý život nízký ) a pochvala lékařky při preventivní prohlídce hovoří za vše. Máte pravdu i v tom, že je třeba se hýbat, bez toho ten líný metabolizmus nedonutíme ke spalování. Buďte rád, že jste štíhlý. Předpokládám, že jste mladý. Až na Vás dolehne nějaká nemoc ( nikomu nepřeju ) a tělo nebude spalovat tak, jak jste zvyklý, zavítejte znovu na tyto stránky, třeba pak budete mít malinko jiný názor. A klíďo píďo mrkněte do fotogalerie, máme tam fotky před a po změně způsobu stravování, nemáme se za co stydět, i v " pozdně středním věku " máme postavy, jako mladá děvčata, velikost oblečení 36 - 38, váhu 52 kg při výšce 160 cm a tělesné proporce 93 - 69 90 taky nejsou k zahození - to jen pro pobavení veřejnosti. :-) Prostě každý máme svůj názor, ale ten Váš jaksi nesdílím. Tady je to totiž naopak - začali ( jsou zde i muži ) bychom přibírat, kdybychom pravidelně a dostatečně nejedli. Přeji Vám hezký večer.

Re: Re: hubnutí to nemáte pravdu

(deny, 13. 4. 2013 22:11)

Elenko, zdravím a souhlas obrovskej, pán je asi mladej , a mládí jak je známo má jiný názor, no za tkovejxh 3O roků, bych si s pánem ráda povykládala, tuty bude mít jiný názor, ale to já už tady asi nebudu. takže zdravím Evičku a děkuji za supr "rozbor" jídelníčku. Je to tak "prožrat" se k zdravějšímu tělíčku, a myslet u toho myslet pane Drahoslave. :)

Re: Re: Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Elena H., 13. 4. 2013 22:28)

Dobrý večer, Deny, taky mě napadlo, že až pán bude potřebovat nějaké to kilo shodit, už tady nebudu, neb dlouhověkost nemáme v rodině. :-) Ale každý rok v pohodě je dobrý a když tomu mohu pomoci díky paní Evě takto nenásilným způsobem, tož si pěkně užiju každičký den. Přeji hezký večer nejen Vám, ale i všem na těchto stránkách, především paní Evě.

Re: Re: Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Ola, 14. 4. 2013 13:10)

Já bych názor pana Drahoslava tak nehrotila, Petro, Eleno a Deny. Něco na těch genech přece jen bude, vždyť to uvádějí i odborné publikace. A kdybychom ani těm nevěřily, máme příklad i na těchto stránkách. Denně tu čteme, že některé dámy začínají s jídelníčkem už po několikáté, protože vždy zase přiberou. Jakmile po zhubnutí přestaneme hlídat co jíme a kolik, budeme se méně hýbat, dorosteme brzy zase do hmotnosti, dané právě našimi geny. Takže pán má v podstatě pravdu. Buď budu už napořád jíst zdravě a podle určitých zásad, nebo se váha vrátí na původní hmotnost, někdy ještě výš. Takže to až tak velká BLBOST s těmi geny asi není.

Re: Re: Re: Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Elena H., 14. 4. 2013 16:03)

Neříkám, že pán nemá v určitých věcech pravdu. Taky jsem si celý život myslela, že mám v genech být štíhlá, ba přímo hubená, stejně, jako všichni členové naší rodiny. Vzpomínám si, že když jsem přibrala během dvou měsíců kilo až dvě, bralo se to jako zázrak. Zhubnout naopak během dvou dnů tři kila nebyl problém, stačil nějaký stres, nebo z jakéhokoliv důvodu jídlo omezit ( v žádném případě ne záměrně ). Byly doby, kdy jsem mívala i 43 kg, to už ale bylo hodně špatné. Rapidně jsem přibrala až půl roku po odchodu do důchodu, to mi byly všechny geny k ničemu. Určitě už si člověk musí hlídat, co jí, ale není to tak strašné, tučné nemusím, omezení sladkého je jen dobře. Představa, že bych si měla píchat inzulín, mě děsí. Léky neberu prakticky žádné, pokud nepočítám cca jednou za 14 dnů panadol při bolení hlavy a za to si můžu sama, když dostatečně nepiju. Chci tím jenom říct, že se raději budu denně hlídat, co jím, než abych vysedávala u doktorů. Je to pořád menší zlo, navíc tady se o skutečné dietě hovořit nedá, je to jen vyvážená strava. Dieta, alespoň podle mne, vypadá úplně jinak. Sto lidí, sto názorů. Hezký den.

Re: hubnutí to nemáte pravdu

(Eva, 14. 4. 2013 17:22)

Podstata postavy se nedá změnit , ale dá se usměrnit, aby byla pěknější a také tělo reaguje na zdravou stravu pozitivně, není tolik nemocné a vrozené sklony k chorobám se posunují do pozdějšího věku, to vše je pozitivum, proč se vzdávat a koukat jen na to, co máme v rodině.

Zelený jíl

(Hanka, 14. 4. 2013 14:50)

Aho holky nemáte někdo zkušenosti se zeleným jílem, moje známá ho začla brát na pročištění a chválí si ho, musí se brát nalačno, ale prý se při něm nemohou léky, tak nevím, já beru na štítnou žlázu ráno a antikoncepci večer. Taky jsem slyšela o aloe gelu, prý je dobrý na imunitu. Tak jestli s tímto máte někdo zkušenost tak dejte vědět jakou. Díky za všechny rady a názory.

Navýšení mimoř.dnů

(Vendula, 12. 4. 2013 13:51)

A já jdu s dotazem, za který se stydím...ale nikde nemůžu najít, zda se navyšuje i mimoř.den a ovoc.den.
Evi, máme zítra oslavu sedmdesátin, v neděli pětašedesátin, tak ač já teprve s jídelníčkem včera začala - v PO a UT chci dát mimoř.dny a nevím, jak na to. Psala jsem e-mail - ale asi nedorazil.
A začít já už váááážně chtěla! :-))
Děkuju.

Re: Navýšení mimoř.dnů

(Eva, 12. 4. 2013 14:30)

Odpovím večer, nyní jsem mimo net.

Re: Re: Navýšení mimoř.dnů

(Vendula, 12. 4. 2013 19:03)

Moc se omlouvám, stačilo mě "trknout" (díky, Denny) - vše jsem našla! :-)

Re: Navýšení mimoř.dnů

(Denny, 12. 4. 2013 15:09)

ahojky,pokud muzu poradit tak vim ze ovocny den se NENEVYSUJE,ji se tak jak je psany a MIMORADNY DEN mate v papirech ktere jste musela mit prilozeny v obalce u CD :) Tam mate psane navyseni :)

Re: Navýšení mimoř.dnů

(Eva, 12. 4. 2013 23:26)

Ale já jsm byla dneska pryč a jen jsem posílala udělané jídelníčky, já tu nejsem stále, to je nad lidské síly, emaily udělám zase po večerech.

Re: Re: Navýšení mimoř.dnů

(Eva, 12. 4. 2013 23:29)

Ale na svoji obranu, píši, že jsem jich udělala tenhle týden dost, tak jsem si potřebovala v pátek odpoledne trochu nakoupit a dělat zase něco jiného.

Výsledky

(Alena J, 11. 4. 2013 23:22)

1.2.2013 82,0
11.4.2013 68,1

Re: Výsledky

(Gábina K., 12. 4. 2013 8:50)

Auuu ! To jo super Aleno, můžete prozradit kolik měříte?

Re: Výsledky

(Radka, 12. 4. 2013 21:45)

Krááása... velká gratulace!!!! -)

Balíček dorazil

(Zuzana Kučerová, 12. 4. 2013 19:27)

Hezký den,
dnes jsem si byla pro balíček na poště :) dorazil v pořádku. Na víkend jedeme s dcerou k babičce, tak vše prostuduji a od pondělí bych začala.
Moc děkuji a přeji hezký víkend Zuzana


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »