Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 9

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Janička V ze 78 má nyní 64,3

Komentáře

Přehled komentářů

všem

(Andrea N., 6. 11. 2009 10:36)

Ahoj holky už jsem se dlouho neozvala moc nestíhám, ale pravidelně čtu, ta závislost na stránkách mi zůstala :-), všechny nové hubnulky vítám a všem zhubnutým moc gratuluju. Dost mě nadchl ten konvektomat tak o něm docela přemešlím asi si taky napíšu ježíškovi :-) a budu sledovat receptíky co Evča vkládá.

Markéta M 34 let

(Markéta M , 6. 11. 2009 8:18)


Dobrý den,
jen Vás chci informovat, jak jsem na tom se svým snažením, váha mi moc dolů nejde, ale v pase jsem zhubla dalších 10 cm. Takže asi roste svalová hmota ( ta je těžší nežli tuk).

Pavla O 38 let

(Pavla O z fotogalerie, 6. 11. 2009 8:08)

Ahoj Evi,
tak se mi podařilo dát dolů narozeninový přebytek a i něco víc než to...v příloze Ti to posílám.
Dnes je to 16 let co jsem se vdávala a tehdy jsem vážila 83 kg...no to je paráda))))))
Hezký den.
Pavla
7.9.2009 90,1
6.11.2009 77,8

Tak jdu nato : Rajce

(Eva, 5. 11. 2009 20:33)

Docela dlouho jsem přemýšlela , co napsat, abych se neopakovala a nějak utřídila v hlavě , co jsem načetla a dala si o působení cukru z těch různých studií dohromady.
O výkyvech ktevního cukru a následných záchvatech přejídání a malátnosti a další chuti na sladké psát už nebudu, budu psát o tom, co e děje v krvi a těle při soustavném předávkování rafinovaným cukrem, jak tělo chátrá , selhává imunitní systém, dostáváme opravdu vážné choroby, hekáme, že nevíme, proč jsme onemocněli zrovna my, no a přitom jsme si tělo rozkládali roky a roky a hlava nemyslela. Člověk nemusí být ani v pokročilejším věku obtloustlý a nemocný některými nemocemi.
Základem všeho je povýšit mozek nad chuťové buňky , myšlenku nad pocity. Nechovat se pudově, ale rozumně.
Krev rozvádí po těle živiny a bílkoviny do tkání, to vše slouží k udržení rovnováhy v těle, k jeho obnově a správnému fungování.
Když je krev neustále přehlcena cukry, jednak se nám opotřebovávají žlázy s vnitřní sekrecí a vznikají poruchy štítné žlázy a cukrovka, jak jsem psala níže, ale ještě něco vážného se děje. Je to plíživé a pomalé a ve finále nás to stojí vždy život.
Při nižší hladině cukrů v krvi a při jejím vyrovnané hladině se v krvi cukry při chemických reakcích napojují na bílkoviny tzv.vazbou A - enzymatickou cestou a vytváří glykoproteiny, které potřebuje tělo.
Když máme cukru nadbytek a opakovaně sladkými pokrmy rozkolísáváme hladinu krevního cukru, tělo neví , co má dělat. Snaží se cukrů zbavit co nejrychleji, najednou nestačí ani nadměrné množství inzulinu, který produkuje slinivka , najednou je proces vázání cukrů k bílkovinám v krvi moc zdlouhavý, tělo si pomůže tím, že je k sobě váže cestou B - neenzimaticky. Vzniklá sloučenina ovšem není pro tělo přínosná, je to zvláštní druh bílkoviny - glykosylovaná. Najednou má jiné složení než potřebné bílkoviny a místo aby buňky obnovovala, působí na ně toxicky - jedovatě. Tělo , které nemůže pořádně obnovovat buňky, stárne rychleji, vysiluje se jeho imunitní systém, jsme unavení, rezignivaní, popudliví, nejsme to my.Dochází u nás k plíživé degeneraci těla. Najednou máme ztuhlejší klouby a vyšší obsah kyseliny močové v krvi, odvápňují se nám kosti, atrofují svaly a ukládá se více tuk. Stáří přichází nejen opotřebením věkem, ale přichází i nedostatečnou regenerací těla.
Čím je menší obranyschopnost těla a špatnější výživa těla,tím více nemocí přichází, k cukrovce se přidá vysoký tlak ,potom taky některá buňka se zblázní a máme rakovinu a přemýšlíme, proč já jsem onemocněl?
V obchodech vidíte, že pro zisk výrobci vyrábějí stále chuťově zajímavější potraviny, obsahují hodně cukru a ještě tuku, aby jeho chuť zvýraznil. Spoléhají, že lidé se chovají jak bez hlavy a nakupují ty blbosti a nejen sobě, také je nakupují ve velkém svým dětem, které tak chystají svou štědrostí do hrobu také dřív než by tam musely.
Tak doufám, že jsem aspoň jednomu člověku pokazila chuť na něco sladkého.

Všechno časem naštuduji,

(Eva, 5. 11. 2009 18:49)

Jdu nyní nějak ještě promyslet odpověď rajce.
Taky děkuji Marušce 2 za pěkná slova.

nedělala

(Oldřiška, 5. 11. 2009 18:41)

alemám dojem, že to je v tom návodu, co jsi si včera stahovala.Jinak, s tou nádobkou je to dobré,alespoň to kurčo bylo rovnoměrně propečené i zespodu.Je tam i příprava toustů a hranolků.

Neděla jsi v tom rýži?

(Eva, 5. 11. 2009 18:28)

Já šťávu nemusím a hlavně nesmím, je tučná, ale kluci to mají rádi, kdyby kapoala na rýži , to by jim asi šmakovalo, měla jsem pod roštem tu plechovou misku, co k tomu je ve výbavě.

kuře

(Oldřiška, 5. 11. 2009 18:24)

Dívala jsem se, že Eva dělala to kurčo na roštu.Já ho dělám trochu jinak.Spodní rošt, na něj dám to víko zesklěneného kulatého pekáčku+ kuře. Veškerá šťáva zůstávák použití a na případné podlévání.Nemusím kvůli tomu rošt vyndávat a šťávu vybírat z nádoby.Taktéž u ryb,nepodlévám,protože pustí hodně vody.Pod to maso můžete dávat současně zeleninu,houby a to , co máte rádi,popř. co chcete jako přílohu.

Prsa (kuřecí) místo šunky?

(Soňa, 5. 11. 2009 18:21)

Jasně... Evi, dala bych... :-) Kdyby byla /ta prsa/ :-))
Už jsem se nakrmila zeleninou!! Tak už slintat nebudu...

Kuřátko

(Eva, 5. 11. 2009 18:04)

Ale kuřecí prsíčka dej místo šunky a papej je taky.

recepty

(Soňa, 5. 11. 2009 18:00)

Tak jsem, Evi, nakoukla na receptíky v konvektomatu... :-) Dyk to je hotový sadismus!!! :-))Vidím nádherné pečené kuřátko... k tomu čtu o marinovaných kředélkách... sliny mi ukapávají na klávesnici... :-)) A přikusuji zelenou papriku s cereálem!!! :-))
Ne, už se tam dívat nebudu!! Slibuji... :-))

Oldři, nemyslela jsem, že by ta cena byla nějak vysoká... Ale to víš - kdyby to šlo levnějc, kdo by to nebral??? :-))

Recepty

(Eva, 5. 11. 2009 17:35)

Začala jsem tam dávat recepty na ten konvekromat, budu to doplňovat postupně.E

Soně

(Oldřiška, 5. 11. 2009 17:21)

Nenašla jsem žádnou zmínku o množstevních slevách, ale mám za to, že tato částka není tak vysoká/necelých 1.600/.Jiní prodejci jej nabízejí i za trojnásobnou cenu-takže na ně pozor.Sháním ještě podstavec pro odkládání poklice.Viděla jsem to u jedné nabídky,ale kdybys mně zabila,už nevím u které.Řeším to,prozatím tak, že vedle mám kovový podstavec na odkládání horkých hrnců.Zatím vyhovuje.Dívala jsem se do rubriky konvektomat, zatím jste tam žádná nenapsala svoje recepty.Pokud je máte,jde tam hlavně o výšku roštu ,teploty a dobu přípravy.

Moje hubnutí s Evičkou

(Marie M2, 5. 11. 2009 15:45)

Děvčata nebojte se máte-li problém s nadváhou.
Můj život je celý o boji s nadváhou.
Vyzkoušela jsem asi vše co za všechny roky mého života bylo aktuální.
Utrácela spoustu peněz za nápoje,tablety a váha šla stále nahoru.podařilo se mi na internetu najítEvičky stránku nedůvěřovala jsem už ničemu a nikomu.Moje zápolení bylo stále marné a kg stále přibývala poprosila jsem o pomoc.Evička vypracovala jídelníček a byli jsme stále v kontaktu mám dole 22 kg ve svých 63 letech .
Cena symbolická za jídelníček všechny rady.které jsem okamžitě obdržela po dotazu a kdy už jsem si nevěděla rady vždy se vše znovu dalo do pohybu a kg ubývala
Jenom mě moc mrzí,že vše co dnes vím mě nikdo neporadil před 3O roky bohužel.
Nyní se cítím báječně,nezadýchávám se chodím s hůlkami,cvičím,plavu a je mi velmi dobře právě díky radám Evičky.
s přáním nebojte se boj proti obezitě je hodně dlouhý a složitý,ale za pomoci Evičky úžasné výsledky pohoda v duši i na těle.
Přeji nám všem hodně kgdolu a přání krásný pocit s úspěchů za nic bych neměnila.
Evi díky
Zdraví Maruška K2
Už jsem se rozhodla najdu fotku před zhubnutím a pošlu ji také, abyste viděli z čeho mám radost.

Lenka M2 já tu stovku pokořím

(Lenka M2 začátek a dál po měsíci, 5. 11. 2009 15:27)

5.10.2009 119,0
5.11.2009 109,6
Tak se paní Evo zase po týdnu hlásím!
Každý týden mám jeden den ovocný a nyní 2 dny mimořádky, jinak se držím podle vašeho jídelníčku,ještě jsem nezhřešila a neporušila dietu.
Mějte se Lenka

Konvektomat

(Soňa, 5. 11. 2009 14:15)

Přemýšlím, že si ho taky pořídím... A mámě pod stromeček taky!! :-))
Nevíte, nedá se ten zázrak někde zakoupit s množstevní slevou??????

:-)

(Soňa, 5. 11. 2009 14:07)

Měla jsem jen moooooooc dlouhý nadpis a já si nevšimla toho varování... :-)

Rajce

(Soňa, 5. 11. 2009 14:06)

Tak přesně pomoci tohoto odkazu, tj. ZÁVISLOST NA SLADKÉM, jsem objevila Eviččiny stránky...
Štvalo mě, že pořád a pořád přibírám a věděla jsem, že je to jen proto, že nejsem schopna ukočírovat tu svoji "mlsnou" :-( "Vyguglovala" jsem si stránky kgdolu.cz a začala číst... číst... číst... Asi po půl roce nakukování jsem si napsala o jídelníček a teď už mi jen schází ho dodržovat úplně přesně a víc cvičit, abych ztratila všechno nadbytečné sádlo... :-)) Řídím se Eviččinými radami a přesto, že jsem neposlucha, už mám pár kileček dole a HLAVNĚ: chuť na sladké se nějak vytratila sama!!
Myslím si, že to věčné mlsání /klidně jsem dřív na posezení zlikvidovala celou čokoládu a zazdila ji kávičkou se šlehačkou :-) FUJ!! fuj!! Fuj!!/ , tak to mlsání bylo způsobeno jen a jen rozkolísanými cukry v krvi!! /je to tak, Evi????/
Pravidelnou stravou odpovídající zdravé výživě se tělo umoudřilo a už mě nezlobí!!
Evi, dík!! :-))

UFFF!! Už to jde....

(Soňa, 5. 11. 2009 14:03)

Co se děje?????

(Soňa, 5. 11. 2009 14:03)

....nemůžu sem psát???????


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »