Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patnáct pokusů využít nabídku jiných prodejců a rádců

Neprodávám žádné tablety ani koktejly!!!!!!Sestavuji jídelníčky na míru!!!!

Průzkum část první


Když jsem si užila tolik všelijakých divných emailů a dalších radostí života, rozhodla jsem se hodit sondu a dělat jednu z vás, nakonec donedávna jsem taky měla nadváhu, tak vím , jak se chovat.Navíc jsem se rozhodla, že budu taková vláčná paní, která nechá prodejce vypovídat a bude klást další dotazy, abych z něj dostala co nejvíc informací, ale budu samozřejmě slušná.
Kontaktovala jsem asi deset nabídek.

1. - 5. pokus
Zpočátku jsem se dozvěděla asi v pěti případech, co dělám špatně a dostala se na jedny a ty stejné stránky, kde jsem vyplnila email s tím, že mi budou bezplatně zasílat dietní plán. Dušička jásala, že kapsa zůstane plná a já čekala. Začaly mi chodit z různých stran kupodivu ze všech pěti nabídek úplně identické emaily, které mi nedávaly dietní plán, ale snůšku obecných věcí,pomalu se k hubnutí ani nevztahujících. Stále bylo zdůrazňováno až neskutečné množství neperlivé vody, kterou bych měla za den vypít a k tomu prý užívat 100% účinné přírodní preparáty, už asi tušíte prodejci které značky to byli. Jejich zázrak v ČR už vyzkoušelo dost lidí, zhubli, znovu přibrali, někteří i více než vážili dřív a nejde jim to dnes moc prodávat. Když jsem s díkem odmítla nátlak pokračoval dalších 14 dní a chtělo to ode mne dost asertivní chování , abych to uťala.

 

Průzkum druhá část)

6.pokus
Nabídka na jednom aukčním nejmenovaném, ale všeobecně známých a hojně navštěvovaných stránkách, běžné sportovní zboží jsem zde po dohodě s majiteli vždy v pořádku převzala a zaplatila,tak proč ne nyní. Slibná nabídka mne prý zbaví nadváhy lehce a bez odříkání, částka kolem sta korum byla lákavá, není to zadarmo, tak to bude snad něco lepšího než minule.
Částku jsem uhradila a natěšeně čas čekala a jednou, ne hned a ne až úplně za dlouho jsem měla na poště obálku.
1)Tak jíst po dvou hodinách, to by šlo, ale na trávení vím, že je-li to možné je lepší 2,ř až 3 hodiny.
2) Nemám už nikdy jíst nic z mouky, nikdy chleba, nikdy těstoviny nikdy ani kousek pizzy a dokonce si ta paní myslela, že i hamburgery jsou z mouky, no tak to zhubnu, ale běda začít jíst něco se sacharidy jinými než z ovoce, přiberu ještě víc.
A největší ptákovina měla teprve přijít.
3) Cituji:" Opakujte si stále, že jste straktivní a hezká a nastane u Vás "osvobození mysli" a vy začnete ubývat na váze, Choďte i se svými kg s hlavou vztyčenou, jako byste byla jediná......!"
4) rada byla celkem dobrá, zelenina se jíst může dost.
5) Rada byla ale zase bomba. nejezte a nyní byla vyjmenovaná některá kalorická jídla a mezi ně se nedopatřením zapletlo také pomazánkové máslo, všechny ovocné jogurty bez ohledu na tuk v nich, všechny salámy, takže ani kolečko drůbeží šunky do konce života, co mne ale šokovalo nejvíc , že mi tato odbornice radila, abych nejedla ani žádné light výrobky.To tredy podle mne nemůže jako racionální formu stravování na delší dobu radit normální člověk, který rozumí výživě, to bych si připadala jako v koncentráku a určitě to dlouho nevydržela a zadělala si na jojoefekt jako blesk.

 

Průzkum část třetí 

7. pokus
Stránky na první pohled dost podobné těm mým, také se tam mluví o hubnoucích,  abych se tam mohla účastnit musím se zaregistrovat a zaplatit tentokrát částku kolem 270 Kč. pRÝ MI PŘIJDE EMAILEM JÍDELNÍČEK S CELÝM PROGRAMEM NA HUBNUTÍ A BUDU SE PODLE NĚHO STRAVOVAT A BUDU ŠTÍHLÁ.Tak jo. Částku jsem zaplatila a čekala. Na stránkách debatovalo několik žen a já si myslela, že poznám i jiné věci a nějak se poučím.
Překvapení!!!!!
Hádejte , co mi přišlo na email? Ty materiály za které jsem v předešlém pokusu dostala poštou, bomba, 3 stránky nesmyslných textů pravdivých tak z jedné čtvrtiny a 133 receprů , které si můžu najít na netu, jsem šťastná , že to mám dvakrát a paní J.H. upřímně děkuji.Nyní to paní prodává za 269 Kč.

Od 1.3. 2010 byla paní nucena stránky zrušit, lidi už nejsou tak blbí, jak si myslela.

 

Průzkum část čtvrtá

8. pokus
Pán od pověděl na moji adresu el. , jterou jsem musela na jeho stránkách nechat, aby se mnou navázal někdo kontakt. Na tuto stránku směřuje mnoho odkazů v reklamách, jsou různé, ale vedou na jedinou stránku. Neprve mi poslal asi tři emaily o tom , co všechno asi dělám špatně a potom mne kontaktoval osobně telefonem. Ptal se mne kolik za den utratím za jídlo, no tak jo, střelila jsem to od boku a řekla 80Kč. To ho zaujalo, řekl, že bych jistě chtěla udělat něco pro svoje zdraví, pročistit si organismus a následně zhubnout, na to jsem kývla.
Zatím to bylo docela dobré.
Tak pán mi vypoičítal, že mi mlůže za cenu 60 Kč na den dodat program na měsíc, který použiji k normální stravě a pročistím si organismus, byl to čaj a nějaký lakto koktejl, cena tedy 60 krát 30 - 1800 Kč a k tomu nějaká částka za jeho práci se mnou , tedy konzultaci, kdbych něco chtěla, suma sumárum něco přes dva tisíce na měsíc, to se mi zdálo moc, ale zeprtala jsem se , co by následovalo po tomto měsíci, ve kterém bych tedy nezhubla nic a pročistila si organismus.
nabídl mi, že k běžné stravě mohu konzumovat od něj další bylinné přípravky a vlákninu a kargitin v ceně kolem třech a půl tisíce, to mi teda stačilo, protože , kdybych tohle všechno chtěla ve Vitalandu bych to pořídila za tisícovku také.
pánovi jsem poděkovala a už jsem se mu neozvala. Tomu říkám teda dobrý obchod a jídelníček jsem zase neměla.

 

9. pokus

Inzerce na velmi známých stránkách, slibuje klidné zhubnutí, materiály za 300. Dobře bude to klidné v pohodě, 300 se dají přežít. rozhoduji se pro.

Paní mi odpoví a slibuje vše krásné a navždy, jsem nadšena.

V obálce přichází několik listů o dělené stravě, tyto zásady mám doma v knihovně u Lenky Kořínkové a sice zabraly, ale do roka bylo vše zpět, protože se nechci do smrti stravovat děleně. takže zase nic moc.

Pokračování zítra.

10. pokus - nejtvrdší

na stránkách o abecedě zdraví jsem narazila na odkaz, že jedinec prodá adipex, xenical a ještě něco spolu s dietním plánem na měsíc, tak paráda, nebudu mít hlad, nebudu trávit tuky a ještě mi někdo dobře poradí, emaily jen lítaly, vše za 1500, to se dá vydržet.

dobírka přišla, místo léků v krabičkách jen ipubrufen, místo dietního plánu jen doporučení , že jíst se má s rozumem, ale řečeno hruběji.

Stránky jsem záměrně jmenovala skoro přesně, tam nikomu nevěřte.

11. pokus - rok 2013

Dotázala jsem se na ketodiet, nejen , že bych se o jídle nedozvěděla nenaučila nic, konzumovala bych jen skoro žádné sacharidy, byla nevrlá, protože mozek je potřebuje a riskovala ztučnění jater, ale stálo by to 7000Kč na měsíc.

12. pokus

Udělala jsem ještě další pokus, paní mi posílala zase emaily s bludy a snažila se mne přesvědčit, že jsem tlustá na "buněčné úrovni" a potřebuji pročistit organismus a doplnit microživiny, po deseti emailech už vás asi napadá , které profláknuté preparáty mi vnucovala. Zdravím a přeji pěkný den. Ta paní má příjmení začínjící na Vo......

13. pokus

Novika od Herbalifu - nabízení lidem , že jim zdarma udělají jídelníček, pak teprve po několika telefonátech nebo emailů vybalí, že se k tomu musí koupit koktejly za několik tisíc, už asi tři děvčata se s tím setkala také, je to jejich nová taktika roku 2013.

14. pokus

Profesor Martiník - do toho Hradce jezdilo asi 50 mých klientů, co už nyní se mnou zhubli, nevím, co tam nabízí pan docent, ale nějak to neúčinkuje. Asi se to pokusím v dalších týdnech zjistit a podám zprávu.
 

15. pokus - rok 2014

Zážitek se štíhlí.cz
Je dobré, co chystá konkurence - zakoupila jsem za 149 kč na jednom slevovém portále , že mi udělá odborník jídelníček, poslala jsem pod cizím jménem vyplněný dotazník a došlo mi asi 10 vět k jídelníčku a zbytek emailu byla propagace nějakého přípravku za cenu od 800 a více korun, takže bohužel, žádná jídelníček na míru, jak hlásal titulek, ale vnucování nějakého čaje.

 

Suma sumárum!!!!!!!!!!!!

1. Nedověděla jsem se nic moc a mezi tím skoro ničím bylo ještě hodně bludů. které by mohly škodit.

2. stálo mne to pár financí, kdybych nebyla razantní, tak i mnohonásobně víc.

3. Kdo Vám nepošle přímo ukázky z diety po dnech, tomu nevěřte a léky na netu kupujte jen z lékáren.

4. Nemyslete si nikdy, že nějaké kapky nebo pilulka nebo koktejl vyřeší váš problém zdravě a napořád, bude to jen drahá berlička a zase se váha vrátí.

HODNĚ ZDARU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Už se těším na jídelníček.

(Sylvie, 16. 10. 2014 21:43)

Dobrý den,
Váš jídelníček a přístup se mi líbí.
Od června jsem ve stravovacích režimu u společ.Natur house.
Shodila jsem 8kg.což jsem v mém věku a zpomaleném metabolismu ani nedoufala.
Ale na tomto způsobu stravování mi vadí hromada předražených doplňků a vpodstatě jen
bílé maso se zeleninou a ovocem ,tvaroh jogurt!jednou týdně kopeček rýže nebo 2 brambory!
Z dlouhodobého hlediska si myslím že se nedostatek sacharidů někde projeví!!
Proto určitě chci ve zdravější stravě pokračovat ale zkusit něco nového, už se těším na spolupráci s Vámi.

Zázračné ovoce

(|Petra, 2. 2. 2013 11:57)

Neustále se mi vnucovaly na stránky nějaké inzeráty na hubnutí pomocí jakéhosi ovoce, snad borůvek, či co. V reklamě psaly dámy jak zhubly 13 kg za měsíc, stylem: první týden 1 kg, druhý týden 1,5 kdy, třetí týden 4 kg a čtvrtý týden zase 1,5 kg. Dohromady 13 kg :-). Mimo jiné se zde tvrdilo, že zhubnete a budete mít pevné bříško bez cvičení, že cvičení je na nic a jen vypotíte vodu :-) (Chtěla bych vidět tu vytahanou kůži po zhubnutí 15 kg bez cvičení) a že nesmíte jíst banány, protože po nich markantně přibíráte. Nesmysl na nesmysl, ale lidi byli po tomto léku v v diskuzích jak lační. Bylo mi jich dost líto a tyto uváděné zdraví poškozující nesmysly by měly být trestné.

Upozornění

(Tomáš Jehlička, 23. 10. 2009 7:57)

Dobrý den,

mám internetové stránky o cvičení http://www.cviceni-doma.cz., zobrazují se mi na nich reklamy, nedávno mě hodně znepokojila zpráva jedné z našich uživatelek. Stěžovala si na reklamy Google, které se na našich stránkách objevují. Přes jednu z reklam si objednala jídelníček od společnosti Business Support s.r.o. známé spíše přes stránky Hubnete.cz. S jídelníčkem byla velice nespokojená, protože vůbec nerespektoval její požadavky a musela si koupit produkty firmy Herbalife. Protože se paní cítila podvedená, informovala mě o tom a jsem jí zato vděčný.

Tento podvod "funguje" již dlouhou dobu, proto je článek (viz. níže) mapující zákulisí celého podvodu z roku 2005. Tehdy se ještě společnost prezentovala pod zkratkou OBS (Online Business System). Zajímavé je, že v obou firmách figurují stejní lidé, a to jsou manželé Šebelovi.
Opravdu doporučuji všem si článek přečíst, abyste nato nedoplatili. Názor si udělejte sami.

Nehodlám tu rozkrývat machinace za tímto podvodem, a proto si raději přečtěte více ve zmiňovaném článku: OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo?. Cítil jsem svou povinnost Vás o tomto švindlu informovat, abyste se nenechali napálit. Na internetu se nachází mnoho podvodníků tohoto typu, kteří kazí jméno těm poctivým.

Můžete je znát také pod jinými jmény a doménami jako například:
www.hubnete.cz
www.azhubni.cz
www.dietcentrum.eu
www.hubneme.snadno.eu
www.hubnoutsnadno.blogspot.com
www.idealnivaha.cz
www.in-hubnuti.cz
www.jakhubnout.webnode.cz
www.zdrava-linie.cz
www.zdravehubnu.blogspot.com
a jistě mnoho dalších...

Tomáš Jehlička

Také jsem naletěla

(Markéta K., 12. 3. 2012 18:17)

I já mám zkušenost s nabídkami.Nechala jsem se ukecat na produkty herbalife.Nikde mi neřekli, že je to herbalife, stálo to asi 3500,- a když přišla krabice s koktejlem,čajem a vitamíny tak jsem jenom koukala.Ale jako dárek jsem dostala jejich šejkr.Kila dole samozřejmě žádná.
Tady se mi líbí,že Evička řekne co máš jíst a jak řešit hlad mezi jídly atd.
Jsem začátečník,ale prvních pár kil je dole.

I já mám špatnou zkušenost s revolučním hubnutím

(Jana, 11. 2. 2011 20:51)


Zkusila jsem před nějakou dobou zhubnout pomocí aloe vera, (www.revolucnihubnuti.cz), kdy ze mě pán vymámil 10.000Kč za aloe nápoje a léky, zhubla jsem 2kg za měsíc, přišly Vánoce 2009 a já byla skoro na váze jako po porodu… Pán mi pak řekl, že by mi pomohly jiné preparáty, a když po mně chtěl dalších 6000Kč, slušně jsem ho vyhodila…

Můj pokus

(Marcela, 20. 1. 2011 16:11)

Paní Evo,uvažovala jsem o způsobu tzv.Revolučního hubnutí , podstoupila jsem tam i konzultaci a když jsem zjistila, že plán na 2 měsíce mě bude stát přes 6.000 Kč , a z toho měsíc budu pít jen koktejly, rychle jsem od toho uteklaa ještě na mě byli naštvaní.
Mohu říct, že Vaše cena mi přijde více než přijatelná, nedivím se, že Vás kokurence nesnáší.

Re: Kde je něco konkrétního?

(Eva, 2. 9. 2010 10:31)

Kvůli konkurenci posílám jednotlivé varianty na email zájemcům. Pokud se Vám zdá, že by se tolik lidí účastnilo podfuku, tak to teda nevím, co po mně chcete. Nejste od nich?

Koktejlové hnusy?????????

(Miška, 4. 6. 2010 18:10)

Přesně to jsou Ti falešní odborníci, to je fakt hnus :-((( Také jsem to chtěla vyzkoušet, osobní telefonáty, cpali mi koktejlové výrobky atd..., nakonec jsem to utla dříve, než jsem vyprázdnila peněženku :-)

syzifos

(eva, 3. 3. 2010 19:17)

všetko je presne tak ako to píšete,úplne moja Odysea, ale pre mňa aj toto bude ďalší pokus, _ A odpovedáte aj na Slovensko

Cena

(Eva, 23. 11. 2009 10:54)

Cena je rozdílná podle variant, kterou si daný člověk vybere, info o ní klidně pošlu na email, ale nevím ho.E

Vaše cena

(Blanka, 20. 11. 2009 22:00)

Dobrý den, mohu se tedy informovat, kolik stojí Vaše CD?
Mám za sebou také takové pokusy a žádný výsledek. Jsem už nedůvěřivá, ale chci zhubnout tak moc, že to asi zase risknu.

K jiné dietě Žofce

(Eva, 7. 11. 2009 12:10)

Nechci paní kritizovat, to musí její klientky, je fakt, minimalizací nebo vyloučením sacharidů z jídla se trochu kg zredukují, ale pro tělo to má docela nepříznivé následky, potom, když se zase pečivo jíst začne, kg jdou zase nahoru.
Sacharidy upravují hladinu krevního cukru a dodávají tělu a hlavně mozku nergii jsou pro výživu nepostradatelné. Když je tělo nemá, snaží se štěpit jiné látky samo ze sebe a v krvi se objevují ketonová tělíska,ta tlumí chuť k jídlu, když mozek žádá o glukózu.
Může se objevvit roztěkanost, nervozita, nespavost a podrážděnost.
To trvá asi 5 - 7 dnů. Pak nastává rozvinutá ketóza.
Ketonová tělíska se objevují v moči a to je zjistitelné rozborem moče u lékaře, ten si můžete nechat udělat se zaměřením na ketony, abyste zjistila, jak na tom jste.
Tělo v této fázi začíná přetvářet bílkoviny ze svalů na krevní cukr, aby přežilo. Tělo signalizuje větší žízeň, snaží se vyplavit pryč ketony a přebytečný dusík, ovšem vyplavuje i minerální látky, které mu potom chybí.
Rozhodně všechno tohle není zdravé, hrozí poškození ledvin a ztučnění jater. Jak to přestanete držet kg postupně zase naberete , ale v tukové tkáni.

Dotaz na jinou dietu z pokusu 7

(Žofka, 7. 11. 2009 10:53)

Četla jsem Vás článek tady:"Deset pokusů využít nabídku jiných prodejců a rádců", držím dietu , kterou popisujete v bodě "7. pokus", držím to dva týdny a necítím se dobře, paní mi napsala, abych nejedla nic z mouky, něco jsem dala dolů, ale ty pocity, co zažívám teda příjemné nejsou, nemohla byste mi napsat, proč se necítím dobře?

Je to tak

(Eva, 5. 5. 2009 22:18)

Mohu sem i něco z těch slavných pokynů, co mám dvakrát nakopírovat.

Nevím jak Vy , ale já to popsala věrně

(Eva, 27. 4. 2009 23:41)

Nevím jak Vy , ale já to popsala věrně, přesně, jak to bylo.

taky taky

(kristýna, 23. 4. 2009 15:56)

hledala jsem a díky reklamě na MMB jsem u Evči a sama za sebe , mám i vlákninu i čaj na pročištění ale pokud se to nespojí do nějakýho celku jako tady a pohyb , tak stejně nic , a jak jsme hloupí když jsme schopní zaplatit pár tisíc-sie se to naskádalo na pár let- za blbost , to by bylo i u mě na román
pomalu jistě a dravě a hlavě s přístupnýma poravinama je to co mě úplně dostalo a za to tady jen leskámmmm

zázračné hubnutí

(Ivana, 20. 3. 2009 21:02)

Moje máma si asi před 5ti lety taky nechala nakukat od jakéhosi vykuka, že tabletky na zhubnutí jen za 1000Kč. A co jí došlo domů? Obyčejné tabletkové sladidlo prodávané za 30Kč v každém obchodě. Od té doby si můžou ty svoje zázračné tabletky všichni nacpat kamsi.

Podobné zkušenosti

(Janča, staromanželka, 16. 2. 2009 6:39)

Mám podobné zkušenosti. Mimo toho, že koktejlům jsem nikdy nevěřila, tak jsem se snažila najít na internetu nějaké rady jak jíst. Samozřejmě se dočte člověk mnoho rad na stránkách stylu - jezte pravidelně 5-6x denně, jezte hodně ovoce a zeleniny....bla bla bla. ono je to sice hezké, ale co z toho, když si člověk o tom nemůže s nikým ještě podebatovat, nehledě tomu, že si navzájem některé servery protiřečí. Jedni řeknou, jezte hlavně nízkotučné potraviny, někde zase, že nízkotučné ne, že jsou kolikrát kaloričtější než obyčejné... A v tom někteří mají pravdu. Já si tyhle rady zkoušela na sobě, počítala kJ a pod. Ale stejně to moc dobře nešlo, já hladověla a nebylo to to pravé. S Evičkou jsem zjistila proč. Nic jsem nesladila. Sacharidům jsem se vyhýbala obloukem. Pak mi bylo špatně. ... No prostě hrůza. A jak se tak blížila svatba, tak jsem si řekla, obrátím se na centrum hubnutí, ti mi poradí, dají mi nějaké instrukce a třeba i jídelníčky. Viděla jsem, že chtějí 500 kč. Tak jsem si řekla, to dám, vždyť oni se tím živí, tak prostě za tu pětištovku prostě už zhubnu. Čekám po zaplacení a jídelníček mi přišel :-O V tom bylo jedno jedinné. Jezde denně 400g zeleniny, 300g ovoce, 150 g kuřecího nebo 150 g rybího nebo 100 g vepřového masa, 0,2 dl mléka, 1-2 vejce a nějaké přílohy. Jak v základu to nebylo špatné, ale tohle denně? Nechci jíst denně 1 vejce nebo pít mléko, co lidé, kteří mléko nemohou? Jako prostě, žádné další rady, jídelníčky.
V konečné fázi pro mne bylo velmi těžké už čemukoli věřit. I když jsem psala Evičce, tak jsem měla trochu pochybnosti, ale v duši jsem doufala, že to bude fungovat, protože bych strašně chtěla zhubnout.
Co bylo peripetií, než jsem narazila na to pravé ořechové.
Ale je to tady, já jsem spokojená, a to je nyní hlavní. Moje tělo mi ukazuje každý den, jak mne má rádo za to, že jsem mu začala rozumět a věnovat se tomu, co mu dávám. Je to nyní, jako moje dítě, které nechci naučit na žádných blafech dnešního života, fastfoodů apod. Neříkám, že jim nikdy nic nedopřeju, ale rozhodně je nebudu brát často někam na přepálené hranolky nebo na kupované bagety s dresinky.

Pokus č.7

(simka, 25. 1. 2009 12:02)

Taky jsem naletěla řečem o jídelníčku a skutek utek a 200,-kč v tahu.

pokus č.7

(e.vina, 20. 1. 2009 0:09)

Evi, tak i já znám tyhle stránky, rozhodovala jsem se mezi těmi tvými a paní J.H. Pročítala jsem si diskuze a nabídky a jsem moc ráda, že jsem se rozhodla pro tvé rady. Nemohla jsem totiž pochopit, proč se tam děvčata mezi sebou neustále dohadovala, co vlastně mají jíst a kolik čeho a kdy. Bylo mi divné, že to neví, když podle všeho už od paní J.H. jídelníčky měly. Myslím, že si tam holky spíš předávaly rady jen mezi sebou a ta paní z toho musí mít akorát legraci.
No a na pilulky a různé drahé hubnoucí čaje a podobné věci jsem nikdy nevěřila, protože kdyby to fungovalo, tak jsme dávno všechny jako proutek. :o)