Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patnáct pokusů využít nabídku jiných prodejců a rádců

Neprodávám žádné tablety ani koktejly!!!!!!Sestavuji jídelníčky na míru!!!!

Průzkum část první


Když jsem si užila tolik všelijakých divných emailů a dalších radostí života, rozhodla jsem se hodit sondu a dělat jednu z vás, nakonec donedávna jsem taky měla nadváhu, tak vím , jak se chovat.Navíc jsem se rozhodla, že budu taková vláčná paní, která nechá prodejce vypovídat a bude klást další dotazy, abych z něj dostala co nejvíc informací, ale budu samozřejmě slušná.
Kontaktovala jsem asi deset nabídek.

1. - 5. pokus
Zpočátku jsem se dozvěděla asi v pěti případech, co dělám špatně a dostala se na jedny a ty stejné stránky, kde jsem vyplnila email s tím, že mi budou bezplatně zasílat dietní plán. Dušička jásala, že kapsa zůstane plná a já čekala. Začaly mi chodit z různých stran kupodivu ze všech pěti nabídek úplně identické emaily, které mi nedávaly dietní plán, ale snůšku obecných věcí,pomalu se k hubnutí ani nevztahujících. Stále bylo zdůrazňováno až neskutečné množství neperlivé vody, kterou bych měla za den vypít a k tomu prý užívat 100% účinné přírodní preparáty, už asi tušíte prodejci které značky to byli. Jejich zázrak v ČR už vyzkoušelo dost lidí, zhubli, znovu přibrali, někteří i více než vážili dřív a nejde jim to dnes moc prodávat. Když jsem s díkem odmítla nátlak pokračoval dalších 14 dní a chtělo to ode mne dost asertivní chování , abych to uťala.

 

Průzkum druhá část)

6.pokus
Nabídka na jednom aukčním nejmenovaném, ale všeobecně známých a hojně navštěvovaných stránkách, běžné sportovní zboží jsem zde po dohodě s majiteli vždy v pořádku převzala a zaplatila,tak proč ne nyní. Slibná nabídka mne prý zbaví nadváhy lehce a bez odříkání, částka kolem sta korum byla lákavá, není to zadarmo, tak to bude snad něco lepšího než minule.
Částku jsem uhradila a natěšeně čas čekala a jednou, ne hned a ne až úplně za dlouho jsem měla na poště obálku.
1)Tak jíst po dvou hodinách, to by šlo, ale na trávení vím, že je-li to možné je lepší 2,ř až 3 hodiny.
2) Nemám už nikdy jíst nic z mouky, nikdy chleba, nikdy těstoviny nikdy ani kousek pizzy a dokonce si ta paní myslela, že i hamburgery jsou z mouky, no tak to zhubnu, ale běda začít jíst něco se sacharidy jinými než z ovoce, přiberu ještě víc.
A největší ptákovina měla teprve přijít.
3) Cituji:" Opakujte si stále, že jste straktivní a hezká a nastane u Vás "osvobození mysli" a vy začnete ubývat na váze, Choďte i se svými kg s hlavou vztyčenou, jako byste byla jediná......!"
4) rada byla celkem dobrá, zelenina se jíst může dost.
5) Rada byla ale zase bomba. nejezte a nyní byla vyjmenovaná některá kalorická jídla a mezi ně se nedopatřením zapletlo také pomazánkové máslo, všechny ovocné jogurty bez ohledu na tuk v nich, všechny salámy, takže ani kolečko drůbeží šunky do konce života, co mne ale šokovalo nejvíc , že mi tato odbornice radila, abych nejedla ani žádné light výrobky.To tredy podle mne nemůže jako racionální formu stravování na delší dobu radit normální člověk, který rozumí výživě, to bych si připadala jako v koncentráku a určitě to dlouho nevydržela a zadělala si na jojoefekt jako blesk.

 

Průzkum část třetí 

7. pokus
Stránky na první pohled dost podobné těm mým, také se tam mluví o hubnoucích,  abych se tam mohla účastnit musím se zaregistrovat a zaplatit tentokrát částku kolem 270 Kč. pRÝ MI PŘIJDE EMAILEM JÍDELNÍČEK S CELÝM PROGRAMEM NA HUBNUTÍ A BUDU SE PODLE NĚHO STRAVOVAT A BUDU ŠTÍHLÁ.Tak jo. Částku jsem zaplatila a čekala. Na stránkách debatovalo několik žen a já si myslela, že poznám i jiné věci a nějak se poučím.
Překvapení!!!!!
Hádejte , co mi přišlo na email? Ty materiály za které jsem v předešlém pokusu dostala poštou, bomba, 3 stránky nesmyslných textů pravdivých tak z jedné čtvrtiny a 133 receprů , které si můžu najít na netu, jsem šťastná , že to mám dvakrát a paní J.H. upřímně děkuji.Nyní to paní prodává za 269 Kč.

Od 1.3. 2010 byla paní nucena stránky zrušit, lidi už nejsou tak blbí, jak si myslela.

 

Průzkum část čtvrtá

8. pokus
Pán od pověděl na moji adresu el. , jterou jsem musela na jeho stránkách nechat, aby se mnou navázal někdo kontakt. Na tuto stránku směřuje mnoho odkazů v reklamách, jsou různé, ale vedou na jedinou stránku. Neprve mi poslal asi tři emaily o tom , co všechno asi dělám špatně a potom mne kontaktoval osobně telefonem. Ptal se mne kolik za den utratím za jídlo, no tak jo, střelila jsem to od boku a řekla 80Kč. To ho zaujalo, řekl, že bych jistě chtěla udělat něco pro svoje zdraví, pročistit si organismus a následně zhubnout, na to jsem kývla.
Zatím to bylo docela dobré.
Tak pán mi vypoičítal, že mi mlůže za cenu 60 Kč na den dodat program na měsíc, který použiji k normální stravě a pročistím si organismus, byl to čaj a nějaký lakto koktejl, cena tedy 60 krát 30 - 1800 Kč a k tomu nějaká částka za jeho práci se mnou , tedy konzultaci, kdbych něco chtěla, suma sumárum něco přes dva tisíce na měsíc, to se mi zdálo moc, ale zeprtala jsem se , co by následovalo po tomto měsíci, ve kterém bych tedy nezhubla nic a pročistila si organismus.
nabídl mi, že k běžné stravě mohu konzumovat od něj další bylinné přípravky a vlákninu a kargitin v ceně kolem třech a půl tisíce, to mi teda stačilo, protože , kdybych tohle všechno chtěla ve Vitalandu bych to pořídila za tisícovku také.
pánovi jsem poděkovala a už jsem se mu neozvala. Tomu říkám teda dobrý obchod a jídelníček jsem zase neměla.

 

9. pokus

Inzerce na velmi známých stránkách, slibuje klidné zhubnutí, materiály za 300. Dobře bude to klidné v pohodě, 300 se dají přežít. rozhoduji se pro.

Paní mi odpoví a slibuje vše krásné a navždy, jsem nadšena.

V obálce přichází několik listů o dělené stravě, tyto zásady mám doma v knihovně u Lenky Kořínkové a sice zabraly, ale do roka bylo vše zpět, protože se nechci do smrti stravovat děleně. takže zase nic moc.

Pokračování zítra.

10. pokus - nejtvrdší

na stránkách o abecedě zdraví jsem narazila na odkaz, že jedinec prodá adipex, xenical a ještě něco spolu s dietním plánem na měsíc, tak paráda, nebudu mít hlad, nebudu trávit tuky a ještě mi někdo dobře poradí, emaily jen lítaly, vše za 1500, to se dá vydržet.

dobírka přišla, místo léků v krabičkách jen ipubrufen, místo dietního plánu jen doporučení , že jíst se má s rozumem, ale řečeno hruběji.

Stránky jsem záměrně jmenovala skoro přesně, tam nikomu nevěřte.

11. pokus - rok 2013

Dotázala jsem se na ketodiet, nejen , že bych se o jídle nedozvěděla nenaučila nic, konzumovala bych jen skoro žádné sacharidy, byla nevrlá, protože mozek je potřebuje a riskovala ztučnění jater, ale stálo by to 7000Kč na měsíc.

12. pokus

Udělala jsem ještě další pokus, paní mi posílala zase emaily s bludy a snažila se mne přesvědčit, že jsem tlustá na "buněčné úrovni" a potřebuji pročistit organismus a doplnit microživiny, po deseti emailech už vás asi napadá , které profláknuté preparáty mi vnucovala. Zdravím a přeji pěkný den. Ta paní má příjmení začínjící na Vo......

13. pokus

Novika od Herbalifu - nabízení lidem , že jim zdarma udělají jídelníček, pak teprve po několika telefonátech nebo emailů vybalí, že se k tomu musí koupit koktejly za několik tisíc, už asi tři děvčata se s tím setkala také, je to jejich nová taktika roku 2013.

14. pokus

Profesor Martiník - do toho Hradce jezdilo asi 50 mých klientů, co už nyní se mnou zhubli, nevím, co tam nabízí pan docent, ale nějak to neúčinkuje. Asi se to pokusím v dalších týdnech zjistit a podám zprávu.
 

15. pokus - rok 2014

Zážitek se štíhlí.cz
Je dobré, co chystá konkurence - zakoupila jsem za 149 kč na jednom slevovém portále , že mi udělá odborník jídelníček, poslala jsem pod cizím jménem vyplněný dotazník a došlo mi asi 10 vět k jídelníčku a zbytek emailu byla propagace nějakého přípravku za cenu od 800 a více korun, takže bohužel, žádná jídelníček na míru, jak hlásal titulek, ale vnucování nějakého čaje.

 

Suma sumárum!!!!!!!!!!!!

1. Nedověděla jsem se nic moc a mezi tím skoro ničím bylo ještě hodně bludů. které by mohly škodit.

2. stálo mne to pár financí, kdybych nebyla razantní, tak i mnohonásobně víc.

3. Kdo Vám nepošle přímo ukázky z diety po dnech, tomu nevěřte a léky na netu kupujte jen z lékáren.

4. Nemyslete si nikdy, že nějaké kapky nebo pilulka nebo koktejl vyřeší váš problém zdravě a napořád, bude to jen drahá berlička a zase se váha vrátí.

HODNĚ ZDARU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dietní pokusy.

(EvinaH., 19. 1. 2009 14:20)

Dietní stránky paní J.H. velice dobře znám, je to internetový paskvil. Kdysi jsem se tam dočetla, že paní J.H. je sama více, než boubelka. Tak jsem se odvážila zeptat, proč neprezetuje svoji postavu, když je to taková BOOOMBA mezi dietami a upadla jsem v nemilost, byla jsem "děvčaty" vyštípána z debatního kroužku.

K pokusu 8. s pánem

(Paní XYve, 18. 1. 2009 15:20)

Opravdu zajímavé myslím ty pokusy. Zaujal mne s tím pánem, který nabízel různé preparáty, tak mě to vyšlo u jedné paní na 5000,- měsíčně a celé hubnutí podle ní by vyšlo na 25.000,- Hrůza co?TAK TO JSEM UŤALA ZAVČAS.