Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobota - Den pro vaši krásu

Ráno se nepřespávejte, bolela by vás hlava, vstaňte později než do práce, ale do osmi, potom si dejte skleničku vlažné vody a jděte se umýt. Dejte si snídani a udělejte rozvrh prací do 17 hodin, potom už budeme odpočívat nebo se chystat ven za zábavou.

Po snídani se podíváme na vlásky, pokud je máte krásné a neporušené , stačí si do dlaní nastříkat \panthenol ové mléko a vetřít do nich a pod igelitem a ručníkem nechat aspoň třicet minut. Tu majonézku si můžete natřít k a krk, taky mu prospěje, je tam málo mazových žlázek.

Pokud jsou trochu vysušené a lámavé, přidejte k tomuto mléku také velkou lžíci majonézy a olivového oleje, nedělám si legraci, je na vlasy opravdovým balzámem.

Pleť je očištěná, kolem očí dáme oční krém a zbytek natřeme také majonézou a necháme 20 minut půobit. takto vyfintěná ovšem mohu klidně dělat domácí práce, po příslušné době si omyji obličej a nakrémuji denním hydratačním krémem a vlasy umyji a upravím.

Podíváme se na obočí a v případě nutnosti jemně obarvíme, barvu necháme asi deset minut, abychom nebyli místo kráskou uhlobaronem. vždy je lepší hnedá barva než černá.

Po obědě očistíme zaprášený obličejík od uklízení nebo žehlení , pod očima dáme půlměsíček očního krému a zbytek obličeje nastříkneme panthenolem v pěně  a zase můžeme pokračovst v činnostech, trochu to bude šimrat, jk se pěna vsakuje, ale to není nepříjemné.

Po dvaceti minutách zbytky pěny a krému jemně vklepeme do kůže.

Po sedmnácté hodidě si chvíli zacvičíme na bříško a upravíme se, pokud jdeme do společnosti, očistíme obličej, a dáme na něj na pár minutek navlhčený kapeník, potom se teprve líčíme, vše potom vydrží déle a my budeme svěží ještě po půlnoci.

snídaně Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky
Kiwi 70g 145kJ 0,77g 6,37g 0,35g
Chléb celozrnný 40g 295kJ 2,24g 14,08g 0,48g
Jogert Activia bílá sladká (Danone) 120g 440kJ 4,68g 13,08g 3,72g
dopolední svačinka Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky
Mrkev 200g šťáva 376kJ 2,80g 19,40g 0,60g
Jablka 200g šťáva 510kJ 0,80g 28,80g 0,80g
oběd Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky
Losos pečený 200g 1 472kJ 39,80g 2,80g 20,20g
Brambory vařené 100g 302kJ 1,76g 17,24g 0,12g
odpolední svačinka Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky
Grapefruit 250g 430kJ 1,25g 24,00g 0,75g
večeře Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky
Chléb celozrnný 30g 221kJ 1,68g 10,56g 0,36g
Paprika zelená 200g 130kJ 1,60g 5,20g 0,60g
Okurky salátové 200g 134kJ 1,40g 5,20g 0,40g
Šunka kuřecí - standartní jakost 20g 106kJ 2,72g 2,74g 0,36g
Celkem   4 561kJ      

Sobota proti únavě

Únava samozřejmě může být po námaze, ale pokud máte pocit, že býváte unavení i někdy, když není důvod, pojďte si něco vyzkoušet. Lze to dát do diety nebo před ní a potom v jejím průběhu, budou to dva odkyselovací dny. Překyselení těla může únavu vyvolávat. Jídelníček, co vám posílám, je vyvážený, spíše zásaditý, ale předcházející překyselení odbourává pomalu. Vyzkoušejte jednou za deset dní dva dny, kdy posnídáte banán, posvačíte ovoce, na oběd vezmete zelný salát a zeleninovou polévku nebo špenát a kouskem pečiva nebo bramboru, svačina zase ovoce a večeře banánek a dotazit se zeleninou. Nedá se to držet déle než dva dny, aby nechyběly moc dlouho bílkoviny, můžete je v průběhu těchto dvou dnů doplnit šmakounem nebo tofu.
Celkově by se měl pročistit rychle trávicí trakt a zvýší se vaše vitalita, kyselost těla se sníží, po 2 měsících se vsunutím těchto dnů pravidelně se budete cítit výborně a zdravotní problémy a únava se zmenší.

 

Náhledy fotografií ze složky Šárka Z dosáhla svého cíle

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Předvánoční výkyvová sobota

(Eva, 10. 12. 2010 22:57)

Někdy se stane, že metabolismus potřebuje vytrhnout ze zvyku a to by dalo využít v sobotu, dopoledene dávat vaši velikost porce cel.pečiva se zeleninou, oběd lehký a odpoledne nechat jako bílý den, když se k tomu přidá úklid nebo chození po nákupech a budete dbát na pitný režim, tělíčko se hodně oživí, také by dopoledne šlo vyřešit 6 - 8 kusy kiwi, to by se v období plném nachlazením také vyplatilo.

velký hroznový sobotní úklid

(Eva, 28. 8. 2010 9:48)

Hrozny odvodňují a také čistí střeva a napomáhají odplavování kysyliny mléčné ze svalů.
Podporují hydrataci pleti, tak co si víc přát.
Za den snězte kg a půl nebo dva kg hroznů, přidejte je do ranního bílého jogurtu, ke svačince samotné, ke kuřecímu prsu je dejte jako kuličkovou přílohu , ke svačině a samotné a k večeři jen s pidi kouskem tmavého chleba. Druhá večeře není také problém.
Celý den pijte a splňte dva litříky.
Také přidejte svižnou provházku víc než hodinu nebo úklid domova, pohyb pomůže slupkám z vína pročistit vaše střívka.
Můžete přidat i pleťovou masku zbnhroznového vína, vyhladí pleť.

Víkendové zdravíčko

(Eva, 19. 6. 2010 10:28)

Nalámejte si na talíř malé kousky brokolice - může být i 5 minut dušená v páře, ale měla by ještě křupat - a chroupejte ji pomalu a pečlivě kousejte, hned přiůpíši proč.Chroupejte ji jak půjdete kolem talířku celý den.
Glukosinoláty jsou v rostlinné buňce odděleny od myrosinázy. odděleně tyto látky nemají žádné zvláštní účinky, jenže, když je pořádně rozkoušete a sliny je trochu natráví, vzniká sulforafan, látka se silnými protirakovinnými a antijedovými vlastnostmi. Také můžete krátce 5 minut podusit v páře, tím se trochu buňky naruší a při žvýkání se této látky utvoří víc.
Přidejte k jídelníčku místo svačinek šťávu z mrkve, grepu a červené řepy, k obědu dejte rybičku s novým brambůrkem, snídani a večeři nechte dle jídelníčku.
Uvidíte, jak se potom další den budete cítit výborně.
Prostě fungování těla je o chemii a pohybu, krásný víkend.

Protistresová sobota

(Eva, 26. 2. 2010 21:41)

Nějaký podnět, který u nás stres vyvolá, spustí v těle chemické reakce.
Tělo se naježí a chce bojovat, jenže v moderním světě nebojujeme a všechny chenmické látky, co se v těle vyloučí se obrací proti nám.
Zrychlí se nám tep, pokud se ale s nikým nepopereme, nevykřičíme nebo nenasekáme hromadu dřeva, zvýší se nám jen krevní tlak a ohrozí nás mozková mrtvice nebo infarkt.
Svalový tonus se zvýší, pokud se fyzicky nevyřádíme, přenese see napětí do oblasti krčních úponů a páteře, přichází bolesti zad a migrény.
Vyloučí se větší množství bílých krvinek, tělo čeká, že bude i zraněno, ale není. Tyto krvinky putují tělem a způsobují autoimunitní onemocnění, záchvaty astmatu a mohou přinést i zhoubná onemocnění a domělé alergie.
Také nadledvinky vyloučí více hormónů a jsou unavené, ta únava se přenese na celý organismus, nastává ospalost a apatie.
Buďte v životě trošku splachovací. Neryjte se ve zbytečných problémech, které se stejně nedají hned vyřešit, nestresujte se, mějte stále na paměti, že jste strůjcem svého života, jaký si ho uděláte, takový bude, omezující jsou pro nás závazky k dětem, ale mějte na paměti, že žádný muž není hoden, abyste s ním zůstávala, když vám nesedne. Mužů je všude jako roští a zdraví máte jenom jedno.Nakonec vlastně nic na světě nestojí za rozčilování, člověk by se neměl vzrušovat, když nejde o život, jde o .....
Pro poklidný víkend si udělejte plán, takový aby Vám vyhovoval a slaďte jej s těmi členy rodiny, kteří se ho budou chtít účastnit.
Neplánujte si nic v přílišném časovém presu a plánujte práci i zábavu.
Ráno začněte příjemnou hudbou a vůní kávy s mlékem, k ní dejte jogurtek s cel.lupínky, deseti rozinkami a deseti oříšky a sklenici pomerančové šťávy, na stůl pro ostatnéí nachystete šunku, sýr a zeleninu a cel.pečivo, nezapomeňte přivítet každého člena rodiny u snídaně úsměvem. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Taková chvíle s rodinou u snídaně, je občas velice příjemná.
Trošku si před společnou snídaní protáhněte záda, třeba nějakým cvikem z jógy. I o víkendu se pěkně upravte a začněte s tím, co jste si naplánovali.
Ke svačince si dejte ovoce nebo šťácičky, popřejte je i rodině.
Podívejte se na svoji práci, taková vyleštěná koupelna, či pěkně uklizený pokoj, musí potěšit srdce každého. Tak chvilku pauza, zavolejte kamarádce a domluvte si s ní další setkání nebo akci.
No a je tu oběd, nějaké dobré dietní masíčko, dost zeleniny a trocha sacharidů proti stresu.
Po dobré kávičce se vydejte na procházku nebo zaplavat, také posilovna je OK, no a co se pak nasvačit banánku nebo jogurtu a dopřát si solárium nebo masáž?
Jsme zase doma, nějaká práce a lehká večeře cel.pečivo, zelenina , nízkotučná bílkovina pro všechny a dál se bavíme, venku nebo doma? Je to jedno, hlavní je být s někým milým a zasmát se od srdce.
Po večerní sprše si vezměte k lůžku dobrý čajíček a něco na chvilku čtení, také si zapalte aroma lempičku s jasmínovým olejíčkem, ptom už zábava dle možností a chuti a dobrou noc.
Neříkejte, že taková sobota nezbaví člověka stresu.

Předplesová uspěchaná sobota

(Eva, 13. 2. 2010 6:36)

SNÍDANĚ
Chléb s Lučinou a vajíčkem natvrdo: 1 plátek tmavého chleba ,50 g Lučiny Linie + 1 vejce natvrdo+ 100 g cherry rajčátek.

SVAČINA
Hroznové víno: 200 g. - Je nyní ve slevě na Kauflandu

OBĚD
Pangasius zapečený s gril.kořením bez soli a sýrem 30%, šťouchané brambory, míchaný zeleninový salát

SVAČINA
cottage: 100 g cottage sýru + plátek cel.chleba

VEČEŘE
Míchaný salát s krůtím masem , vyrobený z míchaného od oběda přiidáním restovaného masa a plátek cel.chleba.

Salátová sobota

(Eva, 3. 2. 2010 7:34)


Snídaně mrkev . 200g , 50 g jablko, nastrouhat , zakápnout cironem, 10 rozinek a několik šupinek kokosu.
Svačina - mandarinka a porce pečiva celozrnného dle Vašich jídelníčků - průměr
oběd - ledový salát, půl salátové okurky, paprika, zálivka z nízkotučného jogurtu, česněku, soli, ptrželky , taky lze dát pár kapek sójové omáčky a už nesolit. + plátek dušeného masa dle Vašich rozpisů - ryba nebo prsíčka + zase Vaše porce cel.pečiva
Pokud raději teplé, dejte hustou zeleninovou polévku s kapustou nebo zelím, ale nezahušťujte a zase s pečivem
Svačina - jogurt + porce pečiva celozrnného dle Vašich jídelníčků - průměr
večeře - 200 toho salátu od oběda + porce pečiva celozrnného dle Vašich jídelníčků - průměr

Ovocná sobota

(Eva, 29. 1. 2010 22:17)

Používejte vždy čerstvé ovoce, klidně sezónní, kdo chce může požít i nějaké zvláštní a pěkně si to užijte.
Ráno po probuzení si dejte šťávu ze dvou kousků ovoce a stonku řapíkatého celeru, nyní si dám já grep a pomeranč, chvíli počkám, pak si rozmixuji půlku banánu s bílým jogurtem a hodím do něj deset rozinek.
Na svačinku dojíme banán a dáme si zase dva kousky ovoce.
V poledne pečená ryba nebo kuřecí maso a ovocný salát zakápnutý citronem, velká miska, odpoledne banán, večer zase salát a maso, ale jen 2/3 co v poledne, druhá večeře jen samotné ovoce.
Nezapomínejte pít a hýbat se.

lednová sobota k vyzkoušení

(Eva, 15. 1. 2010 20:19)

snídaně
Chléb celozrnný
Sýr Cottage Cheese bílý (Tesco)půl balení
Paprika červená
dopolední svačinka
Šunka kuřecí - standartní jakost
Chléb celozrnný
oběd
Hovězí roštěná dušená
Bramborová kaše jen s mlékem bez másla
odpolední svačinka
Banán
večeře
Chléb celozrnný
Sýr Cottage Cheese bílý (Tesco)půl balení
Rajčata
Paprika zelená

Taková zdravá sobota s vitamíny

(Eva, 28. 11. 2009 9:58)

Snídaně - venku je sychtavo, něco teplého.
Prstík namočím do ol.oleje a potřu střed pánve, dám ji nahřát, položím na to místo plátek dietní šunky, na něj klepnu jedno vajíčko, trošičku osolím a nahoru plátek nízkotučného sýra, nějaké rajčátko nebo paprika a cel.pečivo.
Svačinka - vymačkaná šťáva ze dvou pomerančů a 2 kiwi
Oběd - krůtí prsíčka na tenké plátky, posolíme pokořeníme dle chuti, na každý pláteček mázneme dionskou hořtici, dáme na něj kousek pórku, nudličku červené papriky a plátek hermelínku.
Zabalíme, spíchneme párátkem. Pomalý hrnec naplníme asi 2 deckami vody, položíme tam roládky a na druhý stupeň necháme dělat 3 hodiny. podáváme s bramborem nebo celozrnnou rýží nebo s kus-kusem, do přílohy můžeme také přimíchat čočku z varného sáčku, no a také dodejte zeleninku.
Odpoledne nějaký nápoj activia.
Večerš - cel.pečivo, pomazánka z tvarohu a česneku a sekaných barevných paprik.
Tak příjemnou sobotu přeji.E

Úplňkové rozhýbávací dny

(Eva, 2. 10. 2009 19:15)

Úplňkové rozhýbávací dny
Sobota , jíme bílkoviny a hýbáme se, je to den před úplňkem, aby se nám bílkoviny dostávaly do tkání , je třeba pohyb. Tak ráno půl toho velikého bílého jogurtu, tuk do 3%, svačina sýr Sýr Cottage light, celý, oběd kuřecí nebo hovězí steak, aspoň 200g a hora zeleniny, svačina, Sýr Camembert 30% t.v.s.100g, večeře zeleninka a druhá půlka velikého bílého jogurtu.Úplněk neděle - pijeme celý den šťávy ze zeleniny a ovoce, všechny by měly obsahovat něco podle hlavní zásady a pijte také monerálku, další dny normální. V sobotu se u bílkovin hodně hýbejte, kolo, posilka a tak.

Taková letní zamračená sobota

(Eva, 27. 6. 2009 9:28)

Snídaně, nízkotučný jogurtek a půlka banánu a kiwi nebo jiné ovoce, kdo chce tak ještě hrst celozrn. lupínků
Svačina - zase ovoce a možné doplnit pudinkem z nízkotučného mléka, udělejte si misku i na odpoledne.
Oběd - bílé maíčko 200 - 250 g pečené nebo dušené nebo jen na lžíci ol.oleje, také grilování je možné, nějaká příloha podle vaší váhy, vařená, nikdy ne smažená, použití fritézy bez tuku je možné, zelný nebo míchaný salátek
Svačina, ovoce jen malinko, tak 100g a zbytek dopolední svačinky.
Večeře - cel.pečivo dle váhy a zbytek zeleninového salátu od oběda a jděte ven a na kolo a za zábavou.Kdo sedí u telky, ten tloustne a z některých pořadů i blbne.

Netloustneme ani pod pochmurným nebem

(Eva, 20. 6. 2009 6:43)

Netloustneme ani pod pochmurným nebem (Eva, 20. 06. 2009 06:42)
Snídaně jogurt, ovoce, celozrnné lupínky, cvičení na stroji 15min a rychlý úklid po spaní a snídani
Svačina - ovoce - příprava oběda
Oběd - pečené králičí nohy - sleva na Hypernově- vařené brambory nebo kuskus, zeleninový salát, 15 minut stroj nebo procházka nebo hry s dětmi
Svačinka - BIO jogutr a cel.lupínky + žehlení a dodělávky
Večeře - sleďové ilety v rajčtové omáčce, kousek cel.pečiva a hodně zeleniny
15 - 35 minut stroj

Deštivá sobota - Janě prší štěstí

(Eva, 30. 5. 2009 11:20)


Ráno u mne klid, tak kávička, bílý jogurtek, celozrnné lupínky, kiwi
Potom domácí práce do zblbnutí, venku prší , chci toho využít.
Svačina - asi deset jahod
Vařím oběd
Kluci chtěli pečeného pangasia s houbami a cibulí, já jsem si na něj položila tenounký plátek uzeného lososa na jiné ochucení, všichni rýži promíchanou s dušenou v páže zeleninou a vše dochuceno.
zase nějaké domácí práce
Svačina - Balíček Bebe a kozí mléko a jedeme cvičit
Večeře šopák a celozrnné pečivo a kluci nějaké obložené chleby a mléko.
K televizi nějaké krájené sýry a zelenina.

Skoro letní sobota

(Eva, 23. 5. 2009 7:56)


Snídaně - celozrn pečivo, plátek šunky a plátek sýra, jedno rajče a půlka papriky.
Nejaký pohyb, stačí 20 - 30 minut, kolo nebo domácí cvičení třeba i dětmi.
Svačina - nízkotučný bílý jogurt a nějaké ovoce
Domácí práce zase v pohybu
Oběd - zapečená zelenina s bramborami, s vajíčkem a sýrem, zeleninový salát.
Nákup nebo vycházka s dětmi.
Svašina - zbytek zeleninového salátu s cel.pečivem
Příprava grilování
Grilování - krájená zelenina, kuřecí a rybí špíz, cel.pečivo, bílé víno a pohyb nesedět celou dobu, večerní procházka s mazlíčky zvířecího i lidského druhu.

Zase sobota s turistickou vycházkou

(Eva, 16. 5. 2009 7:08)

Zase sobota s turistickou vycházkou
snídaně - sleďové závitky v rajčatové omáčce - asi pěk kousků, cel. pečivo a rajče, káva s mlékem
uklízení a vaření
svačina - bílý jogurt a 6 jahod
zase uklízení a vaření
oběd - pačaný pandasius, vařený br, dušená zelenina v parním hrnci
cesta na Troják a začátek vycházky
svačiva - bílý jogut a dvě bebe
vycházka a cesta domů
večeře - jednohubky - cel.pečivo namazané pomazánkou z tuňáka, lžíce kečupu, lžíce hořtice, koření dle chuti, rozmixovaná vařená brambora , krájená cibulka, jedna lžíce Flóry light, na každé jedn. je připíchnuté malé rajčátko, asi deset kusů.
Večerní hřešení - víno - přiměřeně, krájený nízkotučný sýr, krájená salátová okurka

Sportovní sobota

(Eva, 8. 5. 2009 9:23)

ráno dva jogurty nízkotučné bílé + 20 g lupínků, káva, čaj s vitamíny
svačinka na kole - minerálka a balíček Bebe dobré ráno s cereáliemi
oběd - restaurace - kuřecí plátek na toštu, zelný salát a tři brambory od manžela
Svačina - ovocná zmzlina, minerálka
Večeře - restaurace - šopský salát a cel.pečivo a bílé vínko

Taková odlehčená slunečná sobota

(Eva, 25. 4. 2009 10:21)

snídaně - avtiviia bílá a dvě lžíce velké názkotučného jogurtu - asi 600Kj
svačinka - Paprika červená 200g 240kJ
Kefírové mléko nízkotučné 200g 340kJ
Dohromady - 580 Kj
Oběd - Kuřecí maso na špízu 250g 1 700kJ
Salát zelný s pomerančem 250g 420kJ
Dohromady - 2120 Kj
Svašina - Kefírové mléko nízkotučné 200g 340kJ
Rajčata 200g 200kJ
Dohromady - 540 KJ
Večeře - avtiviia bílá a jedna lžíce velká názkotučného jogurtu - asi 400Kj
Okurky salátové 200g 135kJ
Celkem celý den - 4375 KJ
Tak už asi víte všechny, co za den jsem si po školení naordinovala, hezkou sobotu a pohybu zdar.

Taková bežná sobota

(Eva, 18. 4. 2009 7:44)

snídaně
Chléb celozrnný 50g 370 kJ
Rajčata 100g 100kJ
Sýr Cottage light 100g 360kJ
dopolední svačinka
Mandarinky 2 kusy 320kJ
Kiwi 2 kusy 250kJ
oběd grilujeme špízy
Salát zelný 200g 420kJ
Kuřecí maso na špízu 250g 1 720kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ
odpolední svačinka
Sýr Sedlčanský Hermelín pikantní 50g 650kJ
Chléb celozrnný 40g 290kJ
Okurky salátové 200g 140kJ
večeře
Salát zelný zbytek od oběda 200g 420kJ
Chléb celozrnný 40g 290kJ

Celkem 5700Kj

Lítací sobota před svátky

(Eva - udržovací sobota ne na hubnutí, 11. 4. 2009 6:57)

snídaně
Chléb celozrnný 50g 350kJ
Rajčata 100g 103kJ
Šunka kuřecí 40g 212kJ
Flora light 20g 248kJ

dopolední svačinka
Kiwi 2 kusy 248kJ
Jogert Activia bílá sladká 120g 440kJ

oběd
Zeleninová směs papriky a rajčata 100g 300kJ
Vejce 2 kusy a vše vdělané jako lečo 722kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ

odpolední svačinka
Chléb celozrnný 50g 370kJ
Paprika zelená 100g 65kJ
Okurky salátové 100g 67kJ

večeře
Activia nápoj - jahoda & kiwi 390g 1 326kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ
Sýr Žervé s bylinkami 50g 360kJ

Sobota proti jarní únavě.

(Eva, 4. 4. 2009 7:20)

Sobota proti jarní únavě.

Snídaně - smícháme jeden bílý a jeden ochucený nízkotučný jogurt, chuť bude mnohem jemnější, do toho si nakrájíme na kousky 3 KIWI, kdo chce může přihodit hrtičku celozrnných lupínků, do svačiny vypijeme kávu a mlékem a 3 hrnky zeleného čaje, ten nás probere a pomůže metabolismu nastartovat. - 1100kj
Svačinka - jeden pomeranč, jedno kiwi a menší mrkev - 600Kj
Do oběda si vypijeme tři šálky detoxikujícího čaje nebo čaje kopřivového.
Oběd- to bude harmonie, pokud máte rybičku můžete ji dělat s bramborem v parním hrnci, pěkně si ji nakořenit dle sebe a před koncem na ni do hrnce položit třeva plátek sýra. Pokud máte kuřecí buď duste, nebo pečte/ nejprve zakryté a teprve před koncem odkrýt, aby maso bylo šťavnaté, nebo v tom sášku, jak tu kdysi psala Oli/. Masa uděláme víc, budeme potřebovat kousek k večeři.
Kdo si vyzkouší kus kus, nebude litovat, návod je na krabici a doporučuji do vody přidat sójovou omáčku, má potom lepší chuť. Špenát uděláme klasicky s trochou mléka, pokud budete mít listy, bude to ještě lepší.
Na talíř se dá trochu špenátu, na to se položí maso, z jedné strany se rozloží kuskus a z druhé krájené rajče a paprika a mňam. Kus masa si uschováme k večeři.
2600Kj
Do svačivky zase vypijeme dva šálky šípkového čaje, ten dodá emergii.
Svačinka - šťáva z jednoho pomeranče , jablka a mrkve - 600Kj
Do večeře vypijeme zase dva šálky ovocného čaje.
Večeře - naůícháme na špejli papriku, malá rajčítka, kousky masa od oběda, plátky salátové okurky, pokořeníme podle chuti a zapečeme, možno posypat i troškou sýra, jíme s celozrnným pečivem, ela jen troškou je večer, tak pozor na nadměrnou konzumci sacharidů.1300Kj
No a trocha zeleniny se hodí nakrájená třeba i k telce, večer vypijeme dva šálky meduňkového čaje.
Celý den se snažíme hýbat a vyjít i ven na jarní sluníčko.