Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milá děvčata, zde můžete volně komunikovat mezi sebou a radit si, abyste měla ve finále více času na svou krásu a koníčky.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Vaše stránky

(yAlena, 29. 3. 2010 5:45)

Jedním slovem - báječné.

Prací prášek

(Petra, 19. 1. 2010 13:29)

Velice doporučuji prací prášek Excel,voní a krásně pere. Je na bílé, barevné i tekutý a aviváž, máme vyzkoušené celá rodina a všichni známí. Za super ceny!!! Vyhrál v loni v testu. Je ke koupi v Kauflandu,ale zatím jsem viděla jen na bílé prádlo. Objednávám z internetu. http://www.qalt.cz/praci-prostredky-a-avivaze/

www.green.er.cz

(Redworker, 30. 11. 2009 19:57)

Green.er.cz - megacentrum zábavy, cestování a stahování, alternativa Facebooku, elegantní design.

Vodní kámen v pračce

(Dáša, 6. 11. 2009 6:20)

To je reklama proti přípraveku proti vodnímu kameni v pračce Calgon. Je ale moc drahý. Mám vyzkoušený postup: nalij do pračy lahev octa pusť na 60 st. A po zahřátí nech pračku přes noc vypnutou s octovým roztokem uvnitř. Ráno prací proces nech dokončit včetně máchání. Tím se ocet vymyje.A vodní kámen je fuč.

skvrny

(kristýna, 31. 10. 2009 12:43)

nevíte někdo,jak se vyčistí skvrny na oblečení od laku na nehty prosím napište jestli někdo bude vědět☻

Odpad'acek

(Vesela N., 19. 10. 2009 11:36)

Na kuchyne u drezu vzdy mam bud' petlahev s odrizlym hrdlem, nebo krabicku od mleka (uplne otevrenou) Veskery odpad ze sitka co mam v drezu vyhazuji do toho "odpad'acku" a tak nemam mokry odpad v odpadkovem kosi ani nemam zakapanou podlahu. Jinak i ostatni spinavy tekuty odpad vyhazuji do toho jednorazoveho odpad'acku, takovy treba jako olej s panvi a zbytek jidla na taliri. Tak si kolikrat usetrim umyvani odpadkoveho kose kdyz mi obcas ze spodu napraskne odpadkovy pitel. V pitle tak mam jen suchy odpad a nic nikde nepotece.

Poděkování

(Pavlína R., 15. 10. 2009 13:31)

Přečetla jsem si vše co se tu píše a moc díky, rady jsou k nezaplacení.

Jak nesušit boty

(Lenka B., 3. 6. 2009 12:43)

Já mám spíš radu,co zaručeně dělat nesmíte.Syn přišel domů úplně promáčený a mě napadlo usušit mu boty v mikrovlnce. Nejde to - celé se rozlepily a nešlo je zachránit.Nakonec jsme museli koupit nové.

Hubnutí

(Eva, 3. 6. 2009 3:09)

Před časem mě přítel vyfotil na zahradě a já s hrůzou zjistila, že vypadám opravdu příšerně, celá taková rozkydlá s visící pneumatikou kolem pasu. Jelikož nemám vůli pravidelně někam chodit cvičit a vůbec jsem lajdák, šla jsem na to jinak. Hodně času trávím u počítače, takže zakoupila jsem gymnastický míč, na kterém čas od času sedím a hopsám u PC (měním ho s křeslem, ono se na tom míči stále sedět nedá). Koupila jsem si 0,5kg činky a jednou denně dělám pár minut cviky na rozšíření ramen (upažení do výše ramen) a zpevnění rukou. Koupila jsem si za pár Kč prsní a stehenní posilovač,kterým, když sedím u PC nebo TV, posiluji nohy. Používám ho i na břicho, stylem, tlačím proti břichu a břicho zatíná svaly. Také mám vibrační pás, který občas použiji, když sedím u PC. Pak jsem si za pár Kč koupila "slider", což je posilovací kolečko u kterého si kleknete a krásně posilujete bříško. Ten mne docela nadchl, baví mě to s ním a posiluji si na něm i ruce a nohy (chodidla položím na rukověti a odjíždím od sebe a k sobě). Je to záležitost pár minut, protože dýl stejně nevydržíte :-). Pak si také během dne, když čekám než se mi začne vařit voda na nějaký čajík typu Lymfodren aj., udělám pár úklonů do strany a tak... Také občas, když se dívám na TV a chce se mi rozmotávat všechny kablíky, nasadím Středa body fit a nechám sebou cvičit. No, jako laňka jsem nikdy nebyla a už asi nebudu, ale už nyní, cca po 10 dnech, vypadám souměrněji, baví mě to, cítím se dobře a vlastně stačilo využít čas strávený u PC a pár minut navíc :-)

Skvrny

(Martina, 13. 5. 2009 11:32)

Zkuste si na skvrny sehnat žlučové mýdlo stačí to jen namydlit a dát vyprat čistí to i staré skvrny jen se musí vícekrát namydlit tím mýdlem při každém praní. Opravdu to vyčistí všechny skvrny vyzkoušejte.

Zatuchlina

(Eva , 12. 4. 2009 11:09)

Už vím, jak na ni, když se jedná o stříň, naplňte krabici od bot, takovým tím pískem pro kočky, novým, za několik dnů všechny pachy pohltí a nebude nic cítit. Když se jedná o menší věc, do té krabice ji na pár dnů zavřete, pach zase zmizí.

sporák

(sanuska, 1. 4. 2009 17:10)

nejlepší na sporáky a trouby je přípravek DRANA prodává jí drogerie TETA

Rada

(Marta , 24. 3. 2009 22:19)

Cvičení na hubnutí určitých partyjí má Eva Manďáková
přímo na DVD a nabizí ho za 50kč tak si ho skuz objednat

Jak mám zhubnout břicho?

(Alena, 17. 3. 2009 16:02)

poradítemi prosím jak mám zhubnout?a mohly byste na internetu najít nějaké obrázky cviků na zhubnutí?

Plastový nábytek

(Radka, 14. 3. 2009 22:10)

Nejlepší je VABKA na umývání aut je tam velký tlak a stačí jen voda.

Samolepky

(Lenka, 14. 3. 2009 20:42)

A mně zase technický benzín.

To Katka : Samolepky

(Leontynka, 14. 3. 2009 20:38)

Ahoj, osvědčil se mi odlakovač - určitě lze využít na povrchy jako sklo, plast a obklady. Na skříň to ale nepůjde...

Samolepky

(Katka, 14. 3. 2009 19:31)

Poradíte mi někdo, jak dostat samolepky ze dveří, z obkladů, ze skla nebo z digestoře?

Prací prášek

(Iveta,42 let, 10. 3. 2009 0:25)

Ahoj děvčata.Poradíte mi nějaký opravdu dobrý prací prášek?Já vím,že podle reklamy jsou vlastně všechny dobré,ale já tudíž koupím vždy nějaký zmetek.V poslední době se my čím dál víc stává,že pokud fleky nevydrbu ručně,tak se prostě nevyperou.Sice je svými čistícímy prostředky z řady Amvay vyčistím,ale bere mi to dost času.A vanisch se mi zdá dost drahý.A jelikož mám 4 děti,tak u nás pere pračka pořád.

Skvrny na oblečení

(Háňa, 4. 3. 2009 10:15)

Ahojky děvčata - já mám vyzkoušené na jakékoliv skvrny - i na krev - jádrové mýdlo Jelen.Skvrnu jen namočím a pak jí několikrát přejedu mýdlem až skvrnu zapatlám - nechám chvilku odležet a pak normálně do pračky na běžný program....funguje perfektně a je levné...